- 9,224
- 7,647
- 113
Bende parasız 🤣Vay be adam oralarda milyoner mi desem milyarder mi desem ajsjkd
Bende parasız 🤣Vay be adam oralarda milyoner mi desem milyarder mi desem ajsjkd
6 aydan fazla kalamıyorsun o mk baştan başa ofsaytsın kajskdkfHani bı ülkeye gidiyorsun ya 6 ay falan dönemiyorsun ondan
Kaç TL yapio
Olur dost kesene bereket burdan devam edeyimCekim gelince @TheNightMare dost iban iletirsin aynı konu ister farkı ac 500e 3k yapmaya çalışırsın 1kisi daha secer 1.kda benim 🥰🥰
Size bol şansla ağa arkadaşı seçtiğin için değil kaç saattir bekliyoruz arkadaş roll yapcak başarılı olxak bida roll cü seçeçek 3 roll mü takip edecezCekim gelince @TheNightMare dost iban iletirsin aynı konu ister farkı ac 500e 3k yapmaya çalışırsın 1kisi daha secer 1.kda benim 🥰🥰
Kesene bereketCekim gelince @TheNightMare dost iban iletirsin aynı konu ister farkı ac 500e 3k yapmaya çalışırsın 1kisi daha secer 1.kda benim 🥰🥰
Tr karşılığı ne kadar
1 TL 2.30 RSD ordan hesapla işte geçen mayıs ayında 1.5 milyon TL kazanmıştım çoğunu geri kaybettimKaç TL yapio
Yazık olmuş1 TL 2.30 RSD ordan hesapla işte geçen mayıs ayında 1.5 milyon TL kazanmıştım çoğunu geri kaybettim
Harbi mantıksız olmusSize bol şansla ağa arkadaşı seçtiğin için değil kaç saattir bekliyoruz arkadaş roll yapcak başarılı olxak bida roll cü seçeçek 3 roll mü takip edecez
Sağlık olsunHarbi mantıksız olmus
Attım dots bol sans hepinizeOlur dost kesene bereket burdan devam edeyim
Hadi inşAttım dots bol sans hepinize
BekliyoruzArkadaşlar siteye parayı atıp geliyorum
200 bet mi
Slot makinası iki tür var bizim amusnet eğt falan olan var birde bu kazandığım masalar var mega joker bu kazandığım oyunun adı200 bet mi
Ne oyunu bu knkya
Hangi ülkede oynadın knk senSlot makinası iki tür var bizim amusnet eğt falan olan var birde bu kazandığım masalar var mega joker bu kazandığım oyunun adı