Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuyumcular Açık Mı

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Ya koca koca adamın açtığı konuya baksana açık kuyumcu var mı la havle ya
Belkide yaşına göre normal biz fazla olgunuz bilemedim ki ben hayatta şöyle bir konu açmam çok cahilsem Google a yazarım yada şöyle çıkıp dolaşır bir bakarım kuyumculara ben şimdi Ankara'dan İstanbul'daki kuyumcunun açık olup olmadığını nerden biliyim haklısın konu çok boş 😆

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Belkide yaşına göre normal biz fazla olgunuz bilemedim ki ben hayatta şöyle bir konu açmam çok cahilsem Google a yazarım yada şöyle çıkıp dolaşır bir bakarım kuyumculara ben şimdi Ankara'dan İstanbul'daki kuyumcunun açık olup olmadığını nerden biliyim haklısın konu çok boş 😆
Yani aynen öyle 81 tane il var aç google ı ya da bulunduğun yerde aç haritaları bak etrafa çok zor değil ya

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Çok olgunsun çok gerçekten olgun akıllı olsanız burda ömrünüzü çürütmezdiniz neyse