Olum harbi aptalsın ya bu sorunun ayık olup olmamakla ne alakası var konuşmak için konuşmaDayı sen hiç ayık gezmiyon mu ya git avmlerde açıktır
Olum harbi aptalsın ya bu sorunun ayık olup olmamakla ne alakası var konuşmak için konuşmaDayı sen hiç ayık gezmiyon mu ya git avmlerde açıktır
42 yaşına kadar valla iyi yaşamışsın sen bu kafayla açtığın bütün konular 15 yaşında ki çocuk konularıOlum harbi aptalsın ya bu sorunun ayık olup olmamakla ne alakası var konuşmak için konuşma
Bak yine sarmaya başladı bak deloğlan 😂😂😂42 yaşına kadar valla iyi yaşamışsın sen bu kafayla açtığın bütün konular 15 yaşında ki çocuk konuları
Ya koca koca adamın açtığı konuya baksana açık kuyumcu var mı la havle yaBak yine sarmaya başladı bak deloğlan 😂😂😂
Belkide yaşına göre normal biz fazla olgunuz bilemedim ki ben hayatta şöyle bir konu açmam çok cahilsem Google a yazarım yada şöyle çıkıp dolaşır bir bakarım kuyumculara ben şimdi Ankara'dan İstanbul'daki kuyumcunun açık olup olmadığını nerden biliyim haklısın konu çok boş 😆Ya koca koca adamın açtığı konuya baksana açık kuyumcu var mı la havle ya
Yani aynen öyle 81 tane il var aç google ı ya da bulunduğun yerde aç haritaları bak etrafa çok zor değil yaBelkide yaşına göre normal biz fazla olgunuz bilemedim ki ben hayatta şöyle bir konu açmam çok cahilsem Google a yazarım yada şöyle çıkıp dolaşır bir bakarım kuyumculara ben şimdi Ankara'dan İstanbul'daki kuyumcunun açık olup olmadığını nerden biliyim haklısın konu çok boş 😆
Ne var konuda kırsaldayım kuyumcuları aradım cvb vermediler bende dedim senin gibi gereksiz bi insan çarşıda boş boş gezip göörmüştür nerden bileyim bukadar avelsinYa koca koca adamın açtığı konuya baksana açık kuyumcu var mı la havle ya
Çok olgunsun çok gerçekten olgun akıllı olsanız burda ömrünüzü çürütmezdiniz neyseBelkide yaşına göre normal biz fazla olgunuz bilemedim ki ben hayatta şöyle bir konu açmam çok cahilsem Google a yazarım yada şöyle çıkıp dolaşır bir bakarım kuyumculara ben şimdi Ankara'dan İstanbul'daki kuyumcunun açık olup olmadığını nerden biliyim haklısın konu çok boş 😆
Tamam abi sen çok zekisinNe var konuda kırsaldayım kuyumcuları aradım cvb vermediler bende dedim senin gibi gereksiz bi insan çarşıda boş boş gezip göörmüştür nerden bileyim bukadar avelsin
Ben gerizekalıyım zaten inkar eden yok 😂Çok olgunsun çok gerçekten olgun akıllı olsanız burda ömrünüzü çürütmezdiniz neyse
kuyumcular çarşısı açıktır belki
Ne mezunusun çapın ne kardeş tanımadan yorum yapmaTamam abi sen çok zekisin
Sen sıhhiyede çok mu gezdin bakıyımkuyumcular çarşısı açıktır belki
Gerizekalı olsanda kimse bilmesin boşverBen gerizekalıyım zaten inkar eden yok 😂
4 yıllık üniversite okudum bölümüm iyi bölüm tırt bölüm değil çok merak ediyorsan özelden kimlik kartını gösterebilirimNe mezunusun çapın ne kardeş tanımadan yorum yapma
Hiç aklıma gelmedi gece gece saolSen sıhhiyede çok mu gezdin bakıyım
Ben aslen Adanalıyım abim Kuyumcular çarşısı Açık olur geneldeSen sıhhiyede çok mu gezdin bakıyım
Adam köyde yaşıyorum diyor ne kuyumcusu ne çarşısı bacıcan 😆Ben aslen Adanalıyım abim Kuyumcular çarşısı Açık olur genelde
Rica ederimHiç aklıma gelmedi gece gece saol
İnşallah hayatta başarılı olursun insanları tanımadan yorum yapma abi tavsiyesi iki gırgıır geçtik bizi şekilden şekile soktuz4 yıllık üniversite okudum bölümüm iyi bölüm tırt bölüm değil çok merak ediyorsan özelden kimlik kartını gösterebilirim