- 34,069
- 18,094
- 113
Gidiyorum bu illetin sonu yoktur boşuna zaman kaybı. Hiçbir amacımız yoktur. Trilyon kazansak da birşey değişmeyecekDur nereye ya
Gidiyorum bu illetin sonu yoktur boşuna zaman kaybı. Hiçbir amacımız yoktur. Trilyon kazansak da birşey değişmeyecekDur nereye ya
Bırakırsak paramız olur devam edersek batariz@Golcümetin dur durduğun yerde. Kafa dağıtıyoruz. Parayı bulduysan o başka
Kalıcı olarak ban değilde 2 saatlik işini çözer senin . Herkes farkında sonu yok ama ne yapalım gittiği yere kadar meto reis .Bırakırsak paramız olur devam edersek batariz
La nereye gidiyorsun aloo olmaz öyle şey ciddiyim şurada sizin için varızHaydin selametle
Cidden üzdüLa nereye gidiyorsun aloo olmaz öyle şey ciddiyim şurada sizin için varız
Harbiden üzer severim onu moralim bozukken güldüren tek kişiCidden üzdü
Burda herkes farklı bir psikoloji içinde. Şaka, takılmaca derken kafa dağıtıyorduk . Ömrümüz boyunca belki yan yana gelemeyeceğiz ama en azından hatıra olarak kaldırdık hafızlarımızda. Hayırlısı olsunHarbiden üzer severim onu moralim bozukken güldüren tek kişi
Süreli atsaydın reis be bian kafası esti hepimizde olur süresiz atmasaydın üzüldükBanlısın Reis 🧐
Meto için 1 dakikalık saygı duruşu 🫡 @golcumetinBir sigarada @golcumetin için yakıyoruz sağlıcakla kal
Harbiden üzüldüm bak şaka bir yana gece biranda gelip yerli yersiz birşeyler yazıp mutlu ederdi,Meto için 1 dakikalık saygı duruşu 🫡 @golcumetin
Yaş ilerledikçe duygusallık artıyor. Kumar enerjimizi çekti aldı içimizden... En azından birbirimize takılıyorduk ya . Herşey günün birinde herkes için iyi olur umarım. Herkesin gönlünce olsunHarbiden üzüldüm bak şaka bir yana gece biranda gelip yerli yersiz birşeyler yazıp mutlu ederdi,
En son DM attı az önce 20 k vardı bütün param gitti bu işin sonu yok diye sonra gelmiş burada banlayın yazmış
Amin inşallah moralim bozuldu be bende kaçtım dikkat et kendine yine haberlesiriz 😏Yaş ilerledikçe duygusallık artıyor. Kumar enerjimizi çekti aldı içimizden... En azından birbirimize takılıyorduk ya . Herşey günün birinde herkes için iyi olur umarım. Herkesin gönlünce olsun
Görüşürüz dost . İyi akşamlarAmin inşallah moralim bozuldu be bende kaçtım dikkat et kendine yine haberlesiriz 😏
@Daimon yapay zeka fbai ne olduBanlısın Reis 🧐