- 90,471
- 100,030
- 113
Yok kağıda virüsbet yaz selfie video çek demişti onu yapıyordum
Yok kağıda virüsbet yaz selfie video çek demişti onu yapıyordum
valla yüzde 10 yazıyordu galibaNe kadar düşecek knk
Dedim ya ordaymış ortalığı karıştırmış kavga çıkarmış tüymüş 10 yaralı 2 ölü 3 kayıp. Varmış@JoeQuanqa metin burdaymış
sahur vlog istemişti bi arkadaştan @antongaudi01Yok kağıda virüsbet yaz selfie video çek demişti onu yapıyordum
Dolar kaç yıldır hep inişteydi de benmi kaçırdım ?Neyi satıyor ya kolay mı o kadar Amerikan doları kağıt parçası değil Amerika'nın bizzat temsili bazı kişiler onu sadece kağıt parasi olarak görüyor o değer kaybetmedigi sürece altın görüp gorebilecegi en üst limiti gördü. Ayrıca İran savaşı var diye altın yükselecek sananlar yanılıyor
Metinde kaybolmuştur umarım aminDedim ya ordaymış ortalığı karıştırmış kavga çıkarmış tüymüş 10 yaralı 2 ölü 3 kayıp. Varmış
Doğru diyosun aldığı altını bozdurmadı %100 çevrimsize bakar 😀😀Kumar oynayan adamın böyle uzun vadeli işlere sabrı olmaz max alan adam sabaha sıfırlar kredi çeker üstüne borçlanjr 😄😄
Kayıplardan biri malesef metoMetinde kaybolmuştur umarım amin![]()
Rabbim sana hamd olsunKayıplardan biri malesef meto
Yok be neden bu kadar mütevazı yazdın sene sonu 500 katına satarlar.bos beleş konusmussun altının 7 katına çıkma süresi minimum ne kdr haberin varmı? En basit çeyrek kaç sene önce 1000 liraydı zarzor 7 oldu bikac günde paket olup 6dan dusduMaxwini alan kuyumcuya koşmuş.
Bu arada şuan 10 gram alan yıl sonu 60 70 gram fiyatına satar.
İran savaşında herkes dolar düşüp altın yükseleceğini sanıyordu o en baştaki dalgalanma anlayana uyariydi ben hala daha diyorum düşer çıkmazDolar kaç yıldır hep inişteydi de benmi kaçırdım ?
Kaç yıldır yükseliyor altın kesintisiz.
oysaki 2orandan 3lü kombine 90dakikada zıng 8ekatlamak varken böyle şeyler bize gelmezYok be neden bu kadar mütevazı yazdın sene sonu 500 katına satarlar.bos beleş konusmussun altının 7 katına çıkma süresi minimum ne kdr haberin varmı? En basit çeyrek kaç sene önce 1000 liraydı zarzor 7 oldu bikac günde paket olup 6dan dusdu
%25 zarar için intihar ettiyse yaşamasın zaten daha büyük kayıpları olacaktı.öldü gitti kalan %75 başkalarına kaldıAdamın biri 8 binden altın almış düşünce intihar etmiş bugün gördüm
Yaş kumarbaz adam nasıl kumar oynamak varken altın yapıp kenarda tutsun.seytan durter geceleri uyutmaz 😔oysaki 2orandan 3lü kombine 90dakikada zıng 8ekatlamak varken böyle şeyler bize gelmez
Yömiyeci adamlarız.Altın Bizim Neyimize Bizde Altın Tutacak Elmi Var aiqiq![]()
Bu yorumun burda dursun yıl sonu hatırlatırım.Yok be neden bu kadar mütevazı yazdın sene sonu 500 katına satarlar.bos beleş konusmussun altının 7 katına çıkma süresi minimum ne kdr haberin varmı? En basit çeyrek kaç sene önce 1000 liraydı zarzor 7 oldu bikac günde paket olup 6dan dusdu