- 110,307
- 62,188
- 113
Bnce sen en az 4 5 sene sonra gel ölmezsek o zamana haklı cikarsinBu yorumun burda dursun yıl sonu hatırlatırım.
Bnce sen en az 4 5 sene sonra gel ölmezsek o zamana haklı cikarsinBu yorumun burda dursun yıl sonu hatırlatırım.
valla 1milyon çektim yazın yinede altın yapmadım 200bin 300bin basa basa 1 ayda sıfırlandı para 0günden beri daha 10bin tl bile çekemedim normal insan değiliz bizYaş kumarbaz adam nasıl kumar oynamak varken altın yapıp kenarda tutsun.seytan durter geceleri uyutmaz 😔
Ben bu kadar kazansam hemen bı araba falan alırdım mutlaka yatırım yapardım ama altın almazdım dövizde almazdım.hangi site ödedi 1mvalla 1milyon çektim yazın yinede altın yapmadım 200bin 300bin basa basa 1 ayda sıfırlandı para 0günden beri daha 10bin tl bile çekemedim normal insan değiliz biz
Ağam be helalin var 😆Bende temprayi satıp altın mı alsam aga
Elmas iyi mis bu ara😆Benim tempra 190 bin ediyor ne kadar altın verirler ki
4 tane yeni ata alirsinBenim tempra 190 bin ediyor ne kadar altın verirler ki
Kardeşim benim 10k mesajim var ne elması aiq ne mesajı aiqAdam kapalı çarşıya gelmiş allah aşkına altınlarida yemiş mesaj artsın elmas işine girelim diye konu açmış çok ayıp dalga geçer oldunuz aaaaaa😆😆
Sana değil bro ötekine atıf ettim sen neden üstüne alındınKardeşim benim 10k mesajim var ne elması aiq ne mesajı aiq
Şu arabayı yükseltemedim gitti boş yere çalışıp duruyorum gotu bokluk tempraya biniyom inşallah ilerde iyi arabam olur
Şu kumardan gelen paraları tutaydim bir tane golf aldiydimda işte geçti artık olmuşla ölmüşe çare yok hayırlısıŞu arabayı yükseltemedim gitti boş yere çalışıp duruyorum gotu bokluk tempraya biniyom inşallah ilerde iyi arabam olur
Türkiye romanya ms1 ve 3.5 üst at tüm parayı eli yüzü düzgün bir şey alırsınŞu arabayı yükseltemedim gitti boş yere çalışıp duruyorum gotu bokluk tempraya biniyom inşallah ilerde iyi arabam olur
Hala var mı ki o mk arabasıBende temprayi satıp altın mı alsam aga
Dayı sen pariste londrada falan mı yaşiyon 😆😀Hala var mı ki o mk arabası