Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuyumcularda Yoğunluk

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
Bi ara bakır bakır diye tutturmuşlardı iaiq

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,307
62,188
113
valla 1milyon çektim yazın yinede altın yapmadım 200bin 300bin basa basa 1 ayda sıfırlandı para 0günden beri daha 10bin tl bile çekemedim normal insan değiliz biz
Ben bu kadar kazansam hemen bı araba falan alırdım mutlaka yatırım yapardım ama altın almazdım dövizde almazdım.hangi site ödedi 1m

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
Benim tempra 190 bin ediyor ne kadar altın verirler ki

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,148
439
83
Adam kapalı çarşıya gelmiş allah aşkına altınlarida yemiş mesaj artsın elmas işine girelim diye konu açmış çok ayıp dalga geçer oldunuz aaaaaa😆😆

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
Adam kapalı çarşıya gelmiş allah aşkına altınlarida yemiş mesaj artsın elmas işine girelim diye konu açmış çok ayıp dalga geçer oldunuz aaaaaa😆😆
Kardeşim benim 10k mesajim var ne elması aiq ne mesajı aiq

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,776
1,427
113
Bizim gibi bitik insanları ilgilendirmeyen konular.

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
Şu arabayı yükseltemedim gitti boş yere çalışıp duruyorum gotu bokluk tempraya biniyom inşallah ilerde iyi arabam olur

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
Şu arabayı yükseltemedim gitti boş yere çalışıp duruyorum gotu bokluk tempraya biniyom inşallah ilerde iyi arabam olur
Şu kumardan gelen paraları tutaydim bir tane golf aldiydimda işte geçti artık olmuşla ölmüşe çare yok hayırlısı

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,713
649
113
Türkiye romanya ms1 ve 3.5 üst at tüm parayı eli yüzü düzgün bir şey alırsın