- 3,046
- 3,104
- 113
Valla bi dene istersenBende izliycekyim ama girmiyim o topa gerek yok vazgectim 🤣🤣
Valla bi dene istersenBende izliycekyim ama girmiyim o topa gerek yok vazgectim 🤣🤣
Bana niye izlettin gardaş o zamanRuh sağlığını seviyorsan izleme dayı
Bi kişiyi yanımda kurban etmek istedim dost hakkını helal et tek başıma bu yükü kaldıramazdımBana niye izlettin gardaş o zaman
La yok kalsin online oyun oynarim daha iyi 🤭🤭 ben etkisinden cikamiyorum izledigim zaman.bide bu is aci biber yiyip yandikca yiyesin gelmesi gibi kotu oldukca daha cok izliyosun garip bisey.o mida hic girmiyim simdi.eger izlersem.yolda insanlari rontgen cihazindan gecer gibi goruyorum kalbi midesi bagirsaklari falan 🤣🤣Valla bi dene istersen![]()
Online oyuna devam o zaman abiLa yok kalsin online oyun oynarim daha iyi 🤭🤭 ben etkisinden cikamiyorum izledigim zaman.bide bu is aci biber yiyip yandikca yiyesin gelmesi gibi kotu oldukca daha cok izliyosun garip bisey.o mida hic girmiyim simdi.eger izlersem.yolda insanlari rontgen cihazindan gecer gibi goruyorum kalbi midesi bagirsaklari falan 🤣🤣
Aynen ben gidiyom 5 oyun ust uste kaybettim daral geldi dedim bi havam degissin foruma giriyim ama demez olaydim oyunda 10 kez kaybetmeyi tercih ederimOnline oyuna devam o zaman abi![]()
Ne oynuyon yiyorsa gel okey plus teke tekAynen ben gidiyom 5 oyun ust uste kaybettim daral geldi dedim bi havam degissin foruma giriyim ama demez olaydim oyunda 10 kez kaybetmeyi tercih ederim![]()
Bi el açan 20 paparayı kaparNe oynuyon yiyorsa gel okey plus teke tek
Sermayeyi at açalım dost ayıp ettinRoll acan yok kuruduk
100 vardı gettı kalmadı bısıSermayeyi at açalım dost ayıp ettin
Kapisalim dostNe oynuyon yiyorsa gel okey plus teke tek
Kirli çıkıııııı banka da ki 3 binden bahsetmiyon hiç100 vardı gettı kalmadı bısı
Sallasak bir yüzlük daha çıkmaz mı dost100 vardı gettı kalmadı bısı
YokSallasak bir yüzlük daha çıkmaz mı dost
Kımde bende mıKirli çıkıııııı banka da ki 3 binden bahsetmiyon hiç
Kapışırdık kapışmasına fakat ikimizde züğürtüz dost neyine kapışcazKapisalim dost![]()
Dost illa şimdi odemeli mi olacak awKapışırdık kapışmasına fakat ikimizde züğürtüz dost neyine kapışcaz
Dost sonradan ödemeli işlere girmiyorum ben en son Sansar45 dolandırıcısıyla iddiaya girdik 20 tl borçlandı 6 ay foruma girmediDost illa şimdi odemeli mi olacak aw