Evet haklısın doğru söze ne denir,,çok haklısın,,Hakkı adamdan para alamayanlar adama düşman oluyor bu arkadaş için konuşmuyorum lazistan için geneli böyle
Evet haklısın doğru söze ne denir,,çok haklısın,,Hakkı adamdan para alamayanlar adama düşman oluyor bu arkadaş için konuşmuyorum lazistan için geneli böyle
Aynen. Öyle hacıEvet haklısın doğru söze ne denir,,çok haklısın,,
Katılma tarihi 31 bir anlamı olabikir@bahyettin valla hem isminde hem pp inde pek güven vermedi sanki adamlar haklı gibi
Evet öyle oluyor mesela örnek veriyorum adam sana attı bana atmadı Ben adama düşman oluyorum böyle bir şey yok yaEvet haklısın doğru söze ne denir,,çok haklısın,,
Kontrol edilsin@bahyettin valla hem isminde hem pp inde pek güven vermedi sanki adamlar haklı gibi
Araştırılması için soru önergesi verecemKatılma tarihi 31 bir anlamı olabikir
Günah almak olmaz ama,,biriki konuda konuşulduğunu şahit oldum,,gerisini bilmem,, modlar bilir bakar eder gereği neyse yaparlar heralde@bahyettin valla hem isminde hem pp inde pek güven vermedi sanki adamlar haklı gibi
AKP. İle MHP oyları ile reddedildiAraştırılması için soru önergesi verecem
Daha kımseye bsey ckmadı kardesım @Lazistan08 abimiz gönlü geniştir takip et sende faydalanırsınBeyler dağıtım çıkan arkadaşları tebrik ederim rol yaparlarsa 2 adm yapsalar iyi olur rica umarım bizede çıkar çıkmasa da sağlık olsm
Olum insan Ferdi kim diye sorar direk savunmaya geçtin demekki ferdisinKontrol edilsin
HahahahahahOlum insan Ferdi kim diye sorar direk savunmaya geçtin demekki ferdisin
AraştırılsınOlum insan Ferdi kim diye sorar direk savunmaya geçtin demekki ferdisin
Teşekkürler dostum tespit gibi tespitGünah almak olmaz ama,,biriki konuda konuşulduğunu şahit oldum,,gerisini bilmem,, modlar bilir bakar eder gereği neyse yaparlar heralde
Meclis başkanı @murobaşkan mi olacakAraştırılması için soru önergesi verecem