Ben bir kaç rolünü takip ettim şans çıkmadı bana umarım çıkar şimdi çıkmazsa da başka rollereDaha kımseye bsey ckmadı kardesım @Lazistan08 abimiz gönlü geniştir takip et sende faydalanırsın
Ben bir kaç rolünü takip ettim şans çıkmadı bana umarım çıkar şimdi çıkmazsa da başka rollereDaha kımseye bsey ckmadı kardesım @Lazistan08 abimiz gönlü geniştir takip et sende faydalanırsın
evet acık verdıOlum insan Ferdi kim diye sorar direk savunmaya geçtin demekki ferdisin
Yaff bunlar gönül işidir,,ağanın malı gider ırgatın canı giderr hesabı,,zorlama falann düşmanlık ne alakaaEvet öyle oluyor mesela örnek veriyorum adam sana attı bana atmadı Ben adama düşman oluyorum böyle bir şey yok ya
Dedektif Sherlock musun mübarekOlum insan Ferdi kim diye sorar direk savunmaya geçtin demekki ferdisin
İstihbarat gibi adamsınOlum insan Ferdi kim diye sorar direk savunmaya geçtin demekki ferdisin
Kimlikteki ismini çekip atsana her şey hallolurAraştırılsın
Selfie şartKimlikteki ismini çekip atsana her şey hallolur
Yan komşu kendisi çok salçalı ekmek yedim beraberDedektif Sherlock musun mübarek
Kimlikteki ismini çekip atsana her şey hallolur
😀😀😀Yan komşu kendisi çok salçalı ekmek yedim beraber
Adam atacam dedı ya acelenız ne kardesım@Lazistan08 2. Adım gelecekmi reis
Kesın ferdı![]()
11-Bahyettin DEMİRDERE (DEM)
BELEDİYE MECLİS ÜYELER listesinde kayıtlı 11-Bahyettin DEMİRDERE (DEM) profil bilgilerinin yer aldığı profil sayfası.www.agri.bel.tr
Alım bunu burdan Ferdi bu para felan atmayın sakın![]()
11-Bahyettin DEMİRDERE (DEM)
BELEDİYE MECLİS ÜYELER listesinde kayıtlı 11-Bahyettin DEMİRDERE (DEM) profil bilgilerinin yer aldığı profil sayfası.www.agri.bel.tr
Verilmiş sadakan varmış kanka tekelali yada egehandro da komşun olabilirdi puhajajaYan komşu kendisi çok salçalı ekmek yedim beraber
Kime
Görmediğim için sordum Dost bu agresiflik ile çok yaşamassin senAdam atacam dedı ya acelenız ne kardesım
Cok bıle yaşadımGörmediğim için sordum Dost bu agresiflik ile çok yaşamassin sen