- 10,426
- 4,746
- 113
😂😂Sen onlar kadar güven vermemissinUlan siz varya bize gelince 250 atmazssiniz tutmuş tek kalemde 30k 20k atmışsiniz
😂😂Sen onlar kadar güven vermemissinUlan siz varya bize gelince 250 atmazssiniz tutmuş tek kalemde 30k 20k atmışsiniz
2 milyona hafız olurumBen 2 milyona ancak şükür namazı kılarım
Kardesim varken taksit taksit attık ne bilelelim.adamlar prof çıktıUlan siz varya bize gelince 250 atmazssiniz tutmuş tek kalemde 30k 20k atmışsiniz
Satılık köprü varEge malborayi 20k tekel beni 30k kadae
Allah'ın gücüne gider deme deme öyle muromBen 2 milyona ancak şükür namazı kılarım
Elimde malları satamadim.daha durSatılık köprü var
Ne yani bide tebrik mi ediyon adamları hahahahahhaKardesim varken taksit taksit attık ne bilelelim.adamlar prof çıktı
Dayı sen bunların bilgisini biliyorsan özelden müsait bir vakitte konuşalım çökeyim üstlerine.Kardesim varken taksit taksit attık ne bilelelim.adamlar prof çıktı
Bilgi dediğim isim soy isim yeterli.Dayı sen bunların bilgisini biliyorsan özelden müsait bir vakitte konuşalım çökeyim üstlerine.
Panel sgaolsun diyorsunBilgi dediğim isim soy isim yeterli.
Agacim öyle detaylı bilgiye vakıf değilim ama tekelin isim soyisim üniversitesini biliyorumDayı sen bunların bilgisini biliyorsan özelden müsait bir vakitte konuşalım çökeyim üstlerine.
Mustafa furkan kılıç lazım bızeBilgi dediğim isim soy isim yeterli.
Tek değilPanel sgaolsun diyorsun
Egehan köksalAgacim öyle detaylı bilgiye vakıf değilim ama tekelin isim soyisim üniversitesini biliyorum
Cok sever misinMustafa furkan kılıç lazım bıze
Cok azCok sever misin
Ya metin Bi dur aq özelden konuşulacak şeyi burda şeyapma şeyaptırma modlar baskına gelicek aqEgehan köksal