- 23,985
- 9,420
- 113
metin cevap vermiyorsa uyumuştur bekleme ahaha
metin cevap vermiyorsa uyumuştur bekleme ahaha
Aferin etikete devam 😀@Leoisa18 önceliklerin den bana sıra gelmez diye düşündüm @eminehawk
hayırGeldi mi para
DevAferin etikete devam 😀
Kardeş bidahakine soru şu şekilde olsun.6 haneli miktarı nereler öder 😁Dostlar yeri değil geceniz güzel olsun betwinner sağlammı 6 haneli falan ödermi
Kazandığım bi gün etiket şartsız güzellik yapıcam sana
Hayda konu sahibine iletelim
Kazanan arkadaşlar tebrikler iyi gecelerAga fena halde gerdi beni bu JoJo 3. Konudan @Hamzaxaslan secmiştik bu konudan da @ozkancoskun57 u seciyorum destekleyen herkese teşekkür ederim devam eder miyiz bilmiyorum yeni sitede belki kalın sağlıcakla... Dostlar özelden JoJo kul adlarinizi atın oraya atayım
Ne parasıGeldi mi para
dur daha uyumuştur belkiHayda konu sahibine iletelim
Dost bir dk bir sorum var dinliyor musunAga fena halde gerdi beni bu JoJo 3. Konudan @Hamzaxaslan secmiştik bu konudan da @ozkancoskun57 u seciyorum destekleyen herkese teşekkür ederim devam eder miyiz bilmiyorum yeni sitede belki kalın sağlıcakla... Dostlar özelden JoJo kul adlarinizi atın oraya atayım
Kesene bereket knk atyıyormAga fena halde gerdi beni bu JoJo 3. Konudan @Hamzaxaslan secmiştik bu konudan da @ozkancoskun57 u seciyorum destekleyen herkese teşekkür ederim devam eder miyiz bilmiyorum yeni sitede belki kalın sağlıcakla... Dostlar özelden JoJo kul adlarinizi atın oraya atayım
Metin la bu ne uyuması dolandırıcı herif uyur mu kaç kişiyi çarptı senin haberin var midur daha uyumuştur belki
Bir tane daha maç var 3 15 veriyor gelecek bu maç 2,5 üstAga fena halde gerdi beni bu JoJo 3. Konudan @Hamzaxaslan secmiştik bu konudan da @ozkancoskun57 u seciyorum destekleyen herkese teşekkür ederim devam eder miyiz bilmiyorum yeni sitede belki kalın sağlıcakla... Dostlar özelden JoJo kul adlarinizi atın oraya atayım
Konu sahibi ödülü metin üzerinden atti buna versin diyeNe parası
Dost kulak ver az bir sorum varAga fena halde gerdi beni bu JoJo 3. Konudan @Hamzaxaslan secmiştik bu konudan da @ozkancoskun57 u seciyorum destekleyen herkese teşekkür ederim devam eder miyiz bilmiyorum yeni sitede belki kalın sağlıcakla... Dostlar özelden JoJo kul adlarinizi atın oraya atayım
Teşekkür ederim çok diyen var böyle umarım sen onlardan olmazsinKazandığım bi gün etiket şartsız güzellik yapıcam sana