- 19,591
- 4,044
- 113
Saat gec oldu komşu yatacam ztn yarın ola hayrolaEyvallah parayı pic etme komşu![]()
Saat gec oldu komşu yatacam ztn yarın ola hayrolaEyvallah parayı pic etme komşu![]()
Bir şey yazıyor cevap bile vermiyorsun Neyse Şansın bol olsun@Hamzaxaslan jojo kul adı sal aga elim slot kısmına kayip duruyor
Senin o elini var ya ,çabuk uzak tut slottan gece 4 olmuş sıfırladım dicen sonra@Hamzaxaslan jojo kul adı sal aga elim slot kısmına kayip duruyor
Yat yat Allah rahatlık versinSaat gec oldu komşu yatacam ztn yarın ola hayrola
Sakin dost herkesin karakteri farklı işteya su forumda karı gıbı adamlar olmus kımsennı rolunu takıp etmeyecem bu saaten sonra biri 300tl alır kacar diğeri yalvarır bi kişi rooll acar hep aynı kısıye odul verir siktiringdnmk
Takma Niye takıyorsun ki yarın öbür gün de sen de olur sen de aynısını yapya su forumda karı gıbı adamlar olmus kımsennı rolunu takıp etmeyecem bu saaten sonra biri 300tl alır kacar diğeri yalvarır bi kişi rooll acar hep aynı kısıye odul verir siktiringdnmk
yok aga ben görüsücem bunlarla şimdi kredi çekıyorum durTakma Niye takıyorsun ki yarın öbür gün de sen de olur sen de aynısını yap
Ya boş ver ya Ne kredisi Her şeyin zamanı varyok aga ben görüsücem bunlarla şimdi kredi çekıyorum dur
Ula kredi çekme islak kizilcik sopası ile döverim seniyok aga ben görüsücem bunlarla şimdi kredi çekıyorum dur
Aman ha kredi falan yapmayok aga ben görüsücem bunlarla şimdi kredi çekıyorum dur
Kusura bakma murom biraz gerildim mesajları okumadım hiç şimdi gördümBir şey yazıyor cevap bile vermiyorsun Neyse Şansın bol olsun
Tamam mı devam mı ne yapiyoruzKusura bakma murom biraz gerildim mesajları okumadım hiç şimdi gördüm
Belli bir kitle var hem milleti küçük görüyor hem de en iyisini onlar biliyormuş gibi takılıyorlar forumda gereksiz insanlar çok takılmamak lazım, bu duruma boşver dostum kendine stres yapmaya değmezya su forumda karı gıbı adamlar olmus kımsennı rolunu takıp etmeyecem bu saaten sonra biri 300tl alır kacar diğeri yalvarır bi kişi rooll acar hep aynı kısıye odul verir hepinizi yazıyorum
Konu açtık yeni uyan uyanTamam mı devam mı ne yapiyoruz
Ben dahil miyim dürüst olBelli bir kitle var hem milleti küçük görüyor hem de en iyisini onlar biliyormuş gibi takılıyorlar forumda gereksiz insanlar çok takılmamak lazım, bu duruma boşver dostum kendine stres yapmaya değmez
çektim bastım paylaştımUla kredi çekme islak kizilcik sopası ile döverim seni