- 19,794
- 4,161
- 113
ABD cok fena knkBu ibneler fena oynuyor aga
ABD cok fena knkBu ibneler fena oynuyor aga
ŞaşırtıcıBu ibneler fena oynuyor aga
Ben onda baya tatmin oldum ya 36 oran ne mk@Leoisa18 eline sağlık kendi kalesine gol daha iyidi ama🤣
Kesene bereket knk şimdidenRica ediyorum dostlar Dm yazmayin piskolojim hiç müsait değil 1 kişiye ulaşacağım
tebriklerRica ediyorum dostlar Dm yazmayin piskolojim hiç müsait değil 1 kişiye ulaşacağım
Kesene bereket bromRica ediyorum dostlar Dm yazmayin piskolojim hiç müsait değil 1 kişiye ulaşacağım
Uyumadın mı senBu ibneler fena oynuyor aga
Üzüldüm anlamında kızgınlık reis yoksa ne haddimeUyumadın mı senkızgın atma sen kazandın biz kaybettik
Biraz mutlu olmam lazımdı cokmustum çünkü iy 1.5 ussten çok 36 oran geldi ilk sayfada olması lazımdı bak bi orandan dolayı bir tatmin olma duygusu yaşadımUyumadın mı senkızgın atma sen kazandın biz kaybettik
Ahh be nerden bilecn 36 oran gelecek 50 tl bunda şükürBiraz mutlu olmam lazımdı cokmustum çünkü iy 1.5 ussten çok 36 oran geldi ilk sayfada olması lazımdı bak bi orandan dolayı bir tatmin olma duygusu yaşadım
Geldi mi 36 oran yaniBiraz mutlu olmam lazımdı cokmustum çünkü iy 1.5 ussten çok 36 oran geldi ilk sayfada olması lazımdı bak bi orandan dolayı bir tatmin olma duygusu yaşadım
Ben kız arkadaşıma yukselmedim bu kadar çok fena hissettirdi su kuponGeldi mi 36 oran yani
O oranlardan tek maç ben çok yakaladımBen kız arkadaşıma yukselmedim bu kadar çok fena hissettirdi su kupon