Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Leoisa18 / ABD-Paraguay İY 1.5 Üst

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
9.99

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
10,150
8,408
113
Gözümü açar acmaz şu yorumunu gördüm ne diyeyim ki kim olursa olsun hep kardeşim dostum diyen bir insanım param olsada olmasada cevabı yok olan soruya bile yok demek hoş gelmiyor hep bir ek koyarım sonuna ayrıca 20 gün onceyi hatırlamıyorum bahsettiğin konu neydi aklımda dahi değil her konularda çok geniş olabiliyoruz da şu ikili konularda nedense bir müneccim şeyi kesiliyoruz madem ben öyle bir insanım gerçekten gecenin 5.3 unda napiyosun konumda bu arada benim senle hatırlamış olduğum son sekans senin bir siteyle sorunun olmuştu sana destek veren türde mesajlar atmıştım konunda takmamıştın bile
gene kazanc gene kavga yapmayin sunu

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
10,150
8,408
113
Valla ben anlamıyorum kral gözümü açıp geliyorum şuraya gördüğüm yoruma bak bir insan hangi kafayla yazar ki o mesajı ? Ozellekle gelip gecenin 5 30 unda o kişinin yazdığı o mesajı bulup gerçekten enteresan
bosverin surda 3 5 kisi var zaten degmez

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,634
4,067
113
Valla ben anlamıyorum kral gözümü açıp geliyorum şuraya gördüğüm yoruma bak bir insan hangi kafayla yazar ki o mesajı ? Ozellekle gelip gecenin 5 30 unda o kişinin yazdığı o mesajı bulup gerçekten enteresan
Yaw bu konu neden bu kdr uzadı knk 😁

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
19,460
11,700
113
Yaşını başını almış daha yaşının gerektirdiği gibi davranmayı bilmeyen adamları kaale alma kardeşim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,011
37,975
113
Gözümü açar acmaz şu yorumunu gördüm ne diyeyim ki kim olursa olsun hep kardeşim dostum diyen bir insanım param olsada olmasada cevabı yok olan soruya bile yok demek hoş gelmiyor hep bir ek koyarım sonuna ayrıca 20 gün onceyi hatırlamıyorum bahsettiğin konu neydi aklımda dahi değil her konularda çok geniş olabiliyoruz da şu ikili konularda nedense bir müneccim şeyi kesiliyoruz madem ben öyle bir insanım gerçekten gecenin 5.3 unda napiyosun konumda bu arada benim senle hatırlamış olduğum son sekans senin bir siteyle sorunun olmuştu sana destek veren türde mesajlar atmıştım konunda takmamıştın bile
Buna cvb bıle verme tenezzül etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...