- 9,418
- 7,806
- 113
golllKasayı tekte atmak istemiyorum yarısını felan 2 orana atıp sonra bitirmeyi düşünüyorum 1 veya 2 arkadaşa atacağım uygun mu arkadaşlar?
golllKasayı tekte atmak istemiyorum yarısını felan 2 orana atıp sonra bitirmeyi düşünüyorum 1 veya 2 arkadaşa atacağım uygun mu arkadaşlar?
Bu lig böyle zaten son dakika atarlar 90 dakika atmazlar 20dakkada 3 atarlar üstüne yatarlarEv ağar favoriydi zaten
2-2 bağlanmış barizzzzz,,
Uygun degil knk malesef kendine 1 ayirip hepsini dagitman lazim, bir de sen bu siteden aktif mi oynuyosun ona gore bisey soylicemKasayı tekte atmak istemiyorum yarısını felan 2 orana atıp sonra bitirmeyi düşünüyorum 1 veya 2 arkadaşa atacağım uygun mu arkadaşlar?
BungelmisYarıya böldüm şöyle birşey deniyim dedim umarım gelir.
Kesene bereketKasayı tekte atmak istemiyorum yarısını felan 2 orana atıp sonra bitirmeyi düşünüyorum 1 veya 2 arkadaşa atacağım uygun mu arkadaşlar?
Kasasını istediği gibi kullanır yaaa,,ne alakaUygun degil knk malesef kendine 1 ayirip hepsini dagitman lazim, bir de sen bu siteden aktif mi oynuyosun ona gore bisey soylicem
Bol sansGelirse bitirir 2 arkadaşa destek çıkarız bol şans dostlar
Kral makara yapiyorum okuyup onu ciddi algiladiysan gecmis olsunKasasını istediği gibi kullanır yaaa,,ne alaka
Riski azaltıp yapıyor işte,,
Bol şans hemen getiriyoruzGelirse bitirir 2 arkadaşa destek çıkarız bol şans dostlar
hadi bakalımGelirse bitirir 2 arkadaşa destek çıkarız bol şans dostlar
Bol şans diliyorum dostumGelirse bitirir 2 arkadaşa destek çıkarız bol şans dostlar
Öyle bir seymi var üstat ?Uygun degil knk malesef kendine 1 ayirip hepsini dagitman lazim, bir de sen bu siteden aktif mi oynuyosun ona gore bisey soylicem
Dk 32 0Gelirse bitirir 2 arkadaşa destek çıkarız bol şans dostlar
Varmı yoğumu koyacam bu maç için gelmen lazımGelirse bitirir 2 arkadaşa destek çıkarız bol şans dostlar
Bol sansss bologna saplar simdiGelirse bitirir 2 arkadaşa destek çıkarız bol şans dostlar