Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ligler Başlayınca Para Yok

Ahkaf

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
830
584
93
Sen yine iyisin dost benim 2 aydır yok maaş aldığım gibi borçlara gidiyor bana kalmıyor
Valla benimde şuan 5400 kredi borcu var. Dün ödeme günüydü. İş bulup maaş alana kadar o kredi olur sana 8 falan.. İş olmadığı için sıkıntıya girdim. Tek ümit deneme bonusudan kazanç elde etmek🤣

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,372
3,475
113
Valla benimde şuan 5400 kredi borcu var. Dün ödeme günüydü. İş bulup maaş alana kadar o kredi olur sana 8 falan.. İş olmadığı için sıkıntıya girdim. Tek ümit deneme bonusudan kazanç elde etmek🤣
İşin deneme bonusuna kaldıysa zor dost

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,562
100,110
113
Demek ki ligler yokken kazanıyorsun dost liglere ihtiyacın yok

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,562
100,110
113
Vlla abi 20 bin 500 500 odeseler sorunsuz günlük razıyım adamlara dil döktüm risk birmi diyolar sebebini soruyorum bişey diyemiyolar
Demez neden desin parayı öder 500 koymaz her gün lisansı sahte olduğu için kafasına göre iş yapar

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,523
7,055
113
Ben 3 aydır kredi borçlarını ödeyemiyor toplam 43k ödemem var toplam borç 180k avukata verecekler 3 gün içinde sen düşün