- 11,522
- 7,055
- 113
50 TL 10bin almaya çalışıyordum en son şimdi 10bine 50 TL alamaz hale geldik haftaya arabayı satıyorum sıfıra cikicamSen ne ara geldin o konuma 50 liralık kuponlar yapıyodun
50 TL 10bin almaya çalışıyordum en son şimdi 10bine 50 TL alamaz hale geldik haftaya arabayı satıyorum sıfıra cikicamSen ne ara geldin o konuma 50 liralık kuponlar yapıyodun
Araba 180k ya 0 a mı çıkarıyor seni at arabası bile 50 bin oldu dost50 TL 10bin almaya çalışıyordum en son şimdi 10bine 50 TL alamaz hale geldik haftaya arabayı satıyorum sıfıra cikicam
Kanka bende fiat punto var 320k ediyor toplam borç 220k onları öderim geriye kalanla bakarımAraba 180k ya 0 a mı çıkarıyor seni at arabası bile 50 bin oldu dost
En azından bir umudun var oda olmayabilirdi
Geriye kalanla yapılacak tek şey 500 den prenses cevırmek dost sıkma canını araba alınır yine 100k güzel kasa 2 adımda toplarsınKanka bende fiat punto var 320k ediyor toplam borç 220k onları öderim geriye kalanla bakarım
100kylada bi dede satın alma akarKanka bende fiat punto var 320k ediyor toplam borç 220k onları öderim geriye kalanla bakarım
Öyle değilde Bi 50k atarım herhalde merdiven altı siteye sonra oturup ağlarımGeriye kalanla yapılacak tek şey 500 den prenses cevırmek dost sıkma canını araba alınır yine 100k güzel kasa 2 adımda toplarsın
O popo bende yok ve bana ordan bile 7 TL verir100kylada bi dede satın alma akar
At sende ikonbete yevmıye gibi her gün 500 500 çekersin güzel paraÖyle değilde Bi 50k atarım herhalde merdiven altı siteye sonra oturup ağlarım
uasjdhdh ne güldüm yaAt sende ikonbete yevmıye gibi her gün 500 500 çekersin güzel para
Ben puntobete aticam belki Bi evo parası verirlerAt sende ikonbete yevmıye gibi her gün 500 500 çekersin güzel para
Konu ne ara ikonbete geldi😅İkonbet430.com abi lisans gözüküyor ama
Ben kupa maçlarını sevmiyorum. Çok trişkadan maçlar oluyor insan oynamadan da duramıyor. Zamanında Aziz Yıldırım, kupada maç kazanınca verilen para oyuncuların maç başı ücretini bile karşılamaya yetmiyor diyorduBir bana mı oluyor bu arkadaşlar? Liglere ara verilince para oluyor, ligler başlayınca cepte 5 kuruş olmuyor. Bu şanssızlık mı ya🤣
hızlı satmaya çalış. üstüne araba oldugunu ogrendıklerınde alırlar... umarım çok geçirmemişsindir sürelerini50 TL 10bin almaya çalışıyordum en son şimdi 10bine 50 TL alamaz hale geldik haftaya arabayı satıyorum sıfıra cikicam
Sorma dostum kafayı yiyeceğim bütün para saçma sapan maçlara gitti.Bir bana mı oluyor bu arkadaşlar? Liglere ara verilince para oluyor, ligler başlayınca cepte 5 kuruş olmuyor. Bu şanssızlık mı ya🤣
Yok öyle bisey yapamazlar hacize gelirler ama arabayı alamazlar hipotepli değil arabahızlı satmaya çalış. üstüne araba oldugunu ogrendıklerınde alırlar... umarım çok geçirmemişsindir sürelerini