Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LordVoldemort / 15K NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,938
31,739
113
Reis bak güzel adamsın , iyi paralar kazanıp güzel dağıtımlar yaptım takdir ediyorum. Paran bitince millete sarmaya ve yalamaya başladın. Gerek yok. Karakterini bozma
Manyak mısın sen benim param bitmez 1,4m zula yaptım azalır bitmez, yazdığını iyi anla farklı bir sebeble Dm atmasını istedim dosttan ben zaten aramız iyi onunla istersen söylesin rahatla @LordVoldemort

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Para için kavga etmeyin dostlar boşverin

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,216
829
113
Manyak mısın sen benim param bitmez 1,4m zula yaptım azalır bitmez, yazdığını iyi anla farklı bir sebeble Dm atmasını istedim dosttan ben zaten aramız iyi onunla istersen söylesin rahatla @LordVoldemort
İnş 1.4 değil 14 milyon vardır ama sadece kendini kadırıyorsun gibime geliyor. Seninle bi derdim yok reis. Dediğim gibi güzel adamsın. Böyle 5 kuruş etmez adamlarla muhattap olma

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Şopar senin sülalendir kardeş. Muhattap alacağım bi tip değilsin artık. Yazma ve yazdırtma. Etiketleme
Eşek herif senin işin yazmak dilencilik yapmak etiket atmak utanmadan birde yazıyor bende bu tiplere kuruluyorum.Dediğin her şey yalan çıktı utanmadan daha nasıl yazıyorsun enayi

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Kavga etmeyin lütfen Bayram geliyor

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,216
829
113
Karşında görünce selam vermeye sesinin titreyeceği insanlara burda artistlik yapma. Derdin var ise dmden ulaş görüşelim. Daha da uzatmanın bi anlamı yok

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Ya salla şu dilenciyi foruma 1 ay önce gelmiş konudan konuya zıplıyor Konsomatris bu hıyarla mı uğraşayım.Rezil ettim hala ar damarı çatlamış yazıyor buraya.Söylediği 2 kelimede 10 yalanı var.Kumarı eliyle değil g*tüyle oynuyor para bulamayınca ağlıyor işte

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,938
31,739
113
Karşında görünce selam vermeye sesinin titreyeceği insanlara burda artistlik yapma. Derdin var ise dmden ulaş görüşelim. Daha da uzatmanın bi anlamı yok
Gardaşım senle benimde problemim yok öz kardeşimden 2 yaş küçüksün böyle ağır kelimeler yakışmıyor icap etmez adamdan destek almışsın bir küfür etmediğin kaldı gerek yok.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,263
10,101
113
Hadi buluşun canlı dövüş videosu açın izleyelim canım sıkıldı

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Gardaşım senle benimde problemim yok öz kardeşimden 2 yaş küçüksün böyle ağır kelimeler yakışmıyor icap etmez adamdan destek almışsın bir küfür etmediğin kaldı gerek yok.
Dilenci işte ruhuna işlemiş bağımlı alçak.Böyle tip değil sana bana kendi anne babasına yapar en büyük kötülüğü Allah ailesine sabır versin.Bizden kime ne gittiyse helal olsun sadece böyle elemanlar selam vermesin kâfi

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,310
2,392
113
Çekirdek kolamı alıp geldim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,938
31,739
113
Dilenci işte ruhuna işlemiş bağımlı alçak.Böyle tip değil sana bana kendi anne babasına yapar en büyük kötülüğü Allah ailesine sabır versin.Bizden kime ne gittiyse helal olsun sadece böyle elemanlar selam vermesin kâfi
Tamam kanki gerek yok kazanan konunda tartışma mı olacak lo 3x won çekip 2k yı 26 etmişsin tatsızlığa mahal verme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...