- 6,958
- 11,315
- 113
abi naber bol sansin olsunHoliganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 988551
bol şanslar, çok daha iyilerini hakediyorsun.Holiganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Sağolasın Sülo iyi diyelim iyi olsun çok şükür sen nasılsınabi naber bol sansin olsun
Bol şanslar agaaHoliganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Japonları çok severiz Ozanım bakalım sabaha sevindirecek mi bizi dostlarımızbol şanslar, çok daha iyilerini hakediyorsun.
japonlar asla ihanet etmez,
türkiyeye benzemez bu iş
haydi güzel sabahlara
iyidir yine durdun durdun vurgunu yapıcaksin😀Sağolasın Sülo iyi diyelim iyi olsun çok şükür sen nasılsın
rahat uyu , 50 k hayırlı olsun 2-0 olur erken sonuçlandırma ile alırsın.Japonları çok severiz Ozanım bakalım sabaha sevindirecek mi bizi dostlarımız![]()
Bol şanslar kusurata talibim 🤠 🤠 🤠Holiganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Sanırım dünya kupasında erken sonuçlandırma yok dost.2-0 olsunda bizim olsun bakalım 😅rahat uyu , 50 k hayırlı olsun 2-0 olur erken sonuçlandırma ile alırsın.
1 0 da olur 😁😁Sanırım dünya kupasında erken sonuçlandırma yok dost.2-0 olsunda bizim olsun bakalım 😅
Watt wayyy wayyy kadın dostum bol sans.umut paraları cukkaladi dmye cvp bile yazmadı ya la kırdı beni ve sasirtti forumdaki herhangi birinden farkımız yokmuş demekki onun icinHoliganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Erken sonuç varSanırım dünya kupasında erken sonuçlandırma yok dost.2-0 olsunda bizim olsun bakalım 😅
Umut bu şaşırttı mı sor bakayım dayı 😂Watt wayyy wayyy kadın dostum bol sans.umut paraları cukkaladi dmye cvp bile yazmadı ya la kırdı beni ve sasirtti forumdaki herhangi birinden farkımız yokmuş demekki onun icin
Bol bol bol şansHoliganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Öyle mi dost ben yok diye biliyordum sevindirdi bu haberErken sonuç var
Var tabi holi Hollanda 2 0 öne geçince tebrikler yazdı tg deÖyle mi dost ben yok diye biliyordum sevindirdi bu haber
Gelırse mecidiyeköy deyız elhamdülillah bolsansHoliganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Beni şaşırttı beklemezdim böyle bişey.benim kazanan kuponun olunca hiç boş cevirmedim onu eğer para bittiysede durumu izah ettim adam ipleyip cvp bile vermedi ya la.o kupon erhanin olaydi en kotu 2 3 la ateslerdi bana erhaninki kadar olamaz Umut 😁Umut bu şaşırttı mı sor bakayım dayı 😂