Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LordVoldemort / 50K Japonya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,961
11,326
113

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,961
11,326
113
Herkese iyi geceler dostlar sabah olan varsa sohbete düşeriz 👋

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,930
100,456
113
Güllü Erhanıda severdimde şu sıralar çok ayar ediyor beni söveceğim söveceğim zor tutuyorum kendimi eski kadim dostluğumuzun hatrına dayı 😅
Maçı kaybetmişiz sinirimiz bozuk durmuşun 20 saat sonra cevap yazıyon mesaja sen takmıyon belki de ben turnuva falan izlemem artık rezil rüsva ettiler bizi böyle aşağılık korkak oyun olmaz deplasman hücum mu yaptı saçma sapan hata dan gol attılar Bala göte ultra beceriksiz korkak piçler de kız çocuğu gibi döndü durdu sahada

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,463
113
Maçı kaybetmişiz sinirimiz bozuk durmuşun 20 saat sonra cevap yazıyon mesaja sen takmıyon belki de ben turnuva falan izlemem artık rezil rüsva ettiler bizi böyle aşağılık korkak oyun olmaz deplasman hücum mu yaptı saçma sapan hata dan gol attılar Bala göte ultra beceriksiz korkak piçler de kız çocuğu gibi döndü durdu sahada
Nesini izliycen elendik zaten.buyuk fiyaskoydu.2 mactata buyulenmis gupibiydi bizim salaklar cok kotu oynadik elenmeyi hak ettik bnimde sinirler zipladi buda gecer be ne ilk ne son okucak.ama 2030 katiliriz yine ve suradaki eurocoptada iyi isler yapicaz bnce.bu elenme onlara buyuk ders vermistir diye dusunuyorum

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,072
19,606
113
Holiganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 988551
Benim bildigim japonlar hard yapar bugun dost

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,301
4,592
113
Holiganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Bende Japonya ya bastım son macım ben abaza olduğum için gelmez kusura bakma hakkını helal et

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,930
100,456
113
Nesini izliycen elendik zaten.buyuk fiyaskoydu.2 mactata buyulenmis gupibiydi bizim salaklar cok kotu oynadik elenmeyi hak ettik bnimde sinirler zipladi buda gecer be ne ilk ne son okucak.ama 2030 katiliriz yine ve suradaki eurocoptada iyi isler yapicaz bnce.bu elenme onlara buyuk ders vermistir diye dusunuyorum
Yok be bütün maçları izliyordum iştah miştah kalmadı artık onu diyorum

Nihat5561

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,489
2,612
113

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,482
4,970
113
Japonya maçı için bol sans şimdiden

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,738
980
113
Dost tebrikler büyük çok büyük ihtimalle wonnn Japonlar müthiş oynuyor

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,961
11,326
113
Japonlar dünyaları kaçırdı lan dakika 10 çizgiden çıkardı kaleci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...