- 6,916
- 3,324
- 113
pana maçı ilk çeyrek 51 sayı güzel hadi fener be hızlanın tekrar
Yav bir rahatta kalın o maç her türlü üst negatifi çekmeyin dost Allah için olabilir hani her periyot 50 atamayacaklar zatenMacabi fener maçına el attılar resmen 3 çeyrek bu kadar boş geçmeleri normal değil bu maçta barem 190 görmüştü
Fener maçı çevirecek bu kadar farktan acayip işler dönüyor 3 perfevYav bir rahatta kalın o maç her türlü üst negatifi çekmeyin dost Allah için olabilir hani her periyot 50 atamayacaklar zaten
Fener alır alırda kafasını alır anca.Son çeyrek Maccabi 25 ten aşağı atmazFener muhtemel maçı alacak el attılar maça çevirecek maço
Benimde görüşüm öyle macabi son per 20 fazla atıcak gibi geliyor nedense bu per bişiler yaptılarFener alır alırda kafasını alır anca.Son çeyrek Maccabi 25 ten aşağı atmaz
fenerin maçı çevirebilmesi için dış şutlarda boşken gvenemeyip atış denemiyorlar denediklerindede sokamıyorlar bu şekilde maçı fener döndüremez zaten dediğin gibiFener alır alırda kafasını alır anca.Son çeyrek Maccabi 25 ten aşağı atmaz
Bol şans dostİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
Al bak en ölü halleriyle 38 de bitti çeyrek bu maç kafadan üst maçımdı benim1.30 fener 3 çeyrek hadi biraz daha atın
Mal pana bak katkı veremiyorAl bak en ölü halleriyle 38 de bitti çeyrek bu maç kafadan üst maçımdı benim
Bize 170 sayının 3. çeyrek sonunda çıkması lazım kralAl bak en ölü halleriyle 38 de bitti çeyrek bu maç kafadan üst maçımdı benim
Kanka sen niye bu kadar gerginsin verir elbet ya bırak maç seyrinde gidiyor işte illaki bir yerden sonra girecek şutlar sakin kal 😄Mal pana bak katkı veremiyor
Hayır dost anlamadık şey bu akşam kimse gelmiyor konuya inş gönlümden geçen kazanır bu kuponda son maçta herkez nasıl gelecek bak destek ayağına herkez başka konulardaAl bak en ölü halleriyle 38 de bitti çeyrek bu maç kafadan üst maçımdı benim
Her şeyin farkındayım ama hala gençlik parkındayım dost 😂 Görüyorum ama görmüyorum merak etmeHayır dost anlamadık şey bu akşam kimse gelmiyor konuya inş gönlümden geçen kazanır bu kuponda son maçta herkez nasıl gelecek bak destek ayağına herkez başka konularda