- 6,916
- 3,324
- 113
bana çıkmaz dedi sonra tüydü gitti@Erhan2121 şu sabah çekilişte ödül alıp forumdan tüyüp sonra gelip bunu yazan haine 2 söz lütfen
bana çıkmaz dedi sonra tüydü gitti@Erhan2121 şu sabah çekilişte ödül alıp forumdan tüyüp sonra gelip bunu yazan haine 2 söz lütfen
Tabi kasayı katladı yedi içti sıçtı para bitti geldi hemenWasil mi pauha
Ulan ödül 18 de geldi@Erhan2121 şu sabah çekilişte ödül alıp forumdan tüyüp sonra gelip bunu yazan haine 2 söz lütfen
Yeni mi öğreniyorsun wasili kendilerinin varyemez olduğunu bilmiyormuydun puahaTabi kasayı katladı yedi içti sıçtı para bitti geldi hemen
Allahıma öyle bi dua ettim ki varya bekle senUlan ödül 18 de geldi![]()
Allah sizi ıslah etsinYeni mi öğreniyorsun wasili kendilerinin varyemez olduğunu bilmiyormuydun puaha
Amin ecmainAllahıma öyle bi dua ettim ki varya bekle sen
Bi beddua ettim artık aç kalır gün yüzü göremez ağır yaz kenara konularda yalvarcak bedduayı boz diye ama şeref sözü verdikYeni mi öğreniyorsun wasili kendilerinin varyemez olduğunu bilmiyormuydun puaha
Rabbim sana iyilik güzellik versin canım kardeşim ama çekiliş lerde vermesinBi beddua ettim artık aç kalır gün yüzü göremez ağır yaz kenara konularda yalvarcak bedduayı boz diye ama şeref sözü verdik
Söver gibi olup sever gibi olup tekrar söver gibi oldumRabbim sana iyilik güzellik versin canım kardeşim ama çekiliş lerde vermesin![]()