Hangi umuttan bahsediyoruz benim aklıma 2 tane geliyor 😄Umut vardı bir ara Kocaeli’nin parlak güzeli o sağolsun dmden atardı haftalık nude o gitti gideli yüzümüz gülmedi dost 😄
Hangi umuttan bahsediyoruz benim aklıma 2 tane geliyor 😄Umut vardı bir ara Kocaeli’nin parlak güzeli o sağolsun dmden atardı haftalık nude o gitti gideli yüzümüz gülmedi dost 😄
Aynen izliyorum bende dost3 atış ev dost
Yok mu kanguru herkes zıplıyor sanki olan 😂Hangi umuttan bahsediyoruz benim aklıma 2 tane geliyor 😄
Parasiz lik zor dost anlıyorum seni bende ayni durumdayim tez zamanda kotu günleri geride bırakiriz insBanko demedim ya büyük ihtimalle dedim dilimi essek arısı soksun hepsi yatacak zaten bak o banko oldu artik😂
Bolşans,,İsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
He kangurum benim be @yummy00 nerdesin kalbimiz kanıyor damarlarımız paramparçaYok mu kanguru herkes zıplıyor sanki olan 😂
Ulaaaa yummy Umut mu laHe kangurum benim be @yummy00 nerdesin kalbimiz kanıyor damarlarımız paramparça
Kardeşim bu rol açan millet nerde tansiyonum düşüyor acil sedyeParasiz lik zor dost anlıyorum seni bende ayni durumdayim tez zamanda kotu günleri geride bırakiriz ins
Valla haklısın dost insallah parasiz olunca insan gereksiz duygusal ve agresif oluyor. Konuşmaları bile yanlış anlamışım arkadaşın bastan okuyunca farkettim kötü bisey dememiş aslında. Bunlar hep badana Esnaf Odası konumu kapatan adminler yüzünden orda kendi kendime tavsiye verirdim yatardı hic değilse 😅Parasiz lik zor dost anlıyorum seni bende ayni durumdayim tez zamanda kotu günleri geride bırakiriz ins
Tabi gizli görevde bu ara öyle takılıyor benim söylediğimi söyleme kızar sonra çuk kızıyoUlaaaa yummy Umut mu la
Sigarasızlıktan bi köşede bayılıcam az kaldı valla@JoeQuanqa max almışsın öyle diyorlar tebrikler söylemiyonda hiç kimseye
Dost sadece son cümlene çok sinirlendim orada ağır konuştum vallahi özür dilerim onun için senden helal et hakkını.İki kuruş için yazınca kanıma dokundu ağır konuştum affolaValla haklısın dost insallah parasiz olunca insan gereksiz duygusal ve agresif oluyor. Konuşmaları bile yanlış anlamışım arkadaşın bastan okuyunca farkettim kötü bisey dememiş aslında. Bunlar hep badana Esnaf Odası konumu kapatan adminler yüzünden orda kendi kendime tavsiye verirdim yatardı hic değilse 😅