- 6,314
- 10,493
- 113
Roll yapmadım kupon aldım.Kupon başından beri olanlar kendilerini biliyor ulaşım olacaktır o dostlara sağolsun varolsunlarDün dedi ama roll yaptırdıkları eğer başarısız olursa akşam ben yapacam dedi dün olmadı bugün oldu
Roll yapmadım kupon aldım.Kupon başından beri olanlar kendilerini biliyor ulaşım olacaktır o dostlara sağolsun varolsunlarDün dedi ama roll yaptırdıkları eğer başarısız olursa akşam ben yapacam dedi dün olmadı bugün oldu
Amazingİsyanlardayız Halil Sezai arabada gazladık yedik cezayı.Yengene cevap vermeyi unuttuk,eyvah başladı bizim mesai
Dün olmadı bugün oldu babalar sözünü tutar hesabı mi oldu ,😀İsyanlardayız Halil Sezai arabada gazladık yedik cezayı.Yengene cevap vermeyi unuttuk,eyvah başladı bizim mesai
Fener maçından beri takip edip totem yapan tek sen vardın benimle tebrikler kardeşim senide güzel totemin için eşlik etttin bizenefes alır almaz ilk cümleben bile maçı izlerken nefes tuttum
![]()
eyvallah lordRoll yapmadım kupon aldım.Kupon başından beri olanlar kendilerini biliyor ulaşım olacaktır o dostlara sağolsun varolsunlar
maçlar keyifliydi valla birde aynı ana denk gelmemesi güzel oldu sıra sıra izledim maçları keyifliydiFener maçından beri takip edip totem yapan tek sen vardın benimle tebrikler kardeşim senide güzel totemin için eşlik etttin bize
Gönlü güzel insan çok güzel kupon vallahi fener maçından beri güzel heyecan yaşadık ama Valencia maço bizi ölüp ölüp diriltti son 2 dkRoll yapmadım kupon aldım.Kupon başından beri olanlar kendilerini biliyor ulaşım olacaktır o dostlara sağolsun varolsunlar
Ulan Umut 2018 de olan hesabı hatırlıyor be helal olsun hahahahaTebrikler guerra dost bastan beri takipteyim hunharca ödülü bekliyorum
Kesene bereket kanka Tebrikler tekrardanRoll yapmadım kupon aldım.Kupon başından beri olanlar kendilerini biliyor ulaşım olacaktır o dostlara sağolsun varolsunlar
Dm kapalı bu garip kanguru ne yicekUlan Umut 2018 de olan hesabı hatırlıyor be helal olsun hahahaha
La bu guerrami?Tebrikler guerra dost bastan beri takipteyim hunharca ödülü bekliyorum
Sana o profil resmi hiç yakışmadı kangru gittikten sonra sende gittinTebrikler guerra dost bastan beri takipteyim hunharca ödülü bekliyorum
Ben adamı kokusundan tanırım dayıLa bu guerrami?
CheyduguerumLa bu guerrami?
Kupon başında yırttık kendimizi bu kupon kazanacak diye.Her kupona demem dost hatta şu Güllüye dedik dededen kalma evi sat başta Erenköyde ev alalım sana diye dinletemedik.Halbuki sakalımızda var 😂Gönlü güzel insan çok güzel kupon vallahi fener maçından beri güzel heyecan yaşadık ama Valencia maço bizi ölüp ölüp diriltti son 2 dk
enişte totemde focus şu an@Enişte zor olan attı nots baskı yapıyor gol atamıyor le enişte
@Badanacı 2 saatlik online eğitim şart lorddan sanaKupon başında yırttık kendimizi bu kupon kazanacak diye.Her kupona demem dost hatta şu Güllüye dedik dededen kalma evi sat başta Erenköyde ev alalım sana diye dinletemedik.Halbuki sakalımızda var 😂