- 21,837
- 27,033
- 113
Ee var bir bildiğim, bizde deriniz kardeşimTutmuş ileri görüşlü kardeşim
Ee var bir bildiğim, bizde deriniz kardeşimTutmuş ileri görüşlü kardeşim
Gol olmazsa uyur 🤣🤣eniştenin konuya damlamasına 2 dk kaldı![]()
Tebrikler kardeşim başarıların devamını dilerimBiz ona ne dedik ama dost bak gör inanmıyorsan Barrios dayıya sor ahaEkli dosyayı görüntüle 948394
Biz kendi halimize yanalım TahirimTebrikler kardeşim başarıların devamını dilerim
Tebrikler kardeşim başarıların devamını dilerimBiz ona ne dedik ama dost bak gör inanmıyorsan Barrios dayıya sor ahaEkli dosyayı görüntüle 948394
O gelsin bastırdığı parayı alacağım ondan o nerde paso zarar bize geçende Galatasaray maçında tokatladı bizieniştenin konuya damlamasına 2 dk kaldı![]()
JHsjsjdjfjfjfjjfO gelsin bastırdığı parayı alacağım ondan o nerde paso zarar bize geçende Galatasaray maçında tokatladı bizi
Sorma harbiden iyi değilim keyfim de yok hayır olsunBiz kendi halimize yanalım Tahirim
Enişte şuan ingiltere ye iniş yapmış ne bu rezillik diye notss county teknik heyetini dizmiş şamarlıyoGol olmazsa uyur 🤣🤣
Yalnız atarsa nefesi burada alır köfte 😂@Enişte hakem 8 dk daha şans tanıdı bakalım eşekcontry napacak
Bitti maç artık çekim yapabilirsin rahatla 🫢O gelsin bastırdığı parayı alacağım ondan o nerde paso zarar bize geçende Galatasaray maçında tokatladı bizi
Mackolik form trol e düştük Malesef o lose enişte den al 1200 u hahahahahaYalnız atarsa nefesi burada alır köfte 😂
Tebrikler reisYalnız atarsa nefesi burada alır köfte 😂
Al benden de o kadar dost. Daha kötü bir dönem hatirlamiyorum inan. Rabbim yardımcımız olsunSorma harbiden iyi değilim keyfim de yok hayır olsun
@Enişte gel buraya hain güllü borcunu öde 😂Mackolik form trol e düştük Malesef o lose enişte den al 1200 u hahahahaha
Sen buisin pirisinİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
Maddiyattan ziyade kendimi sorgular oldum hayra çıkarsın Allah bütün dertlerimizi benim ve dostlarımınAl benden de o kadar dost. Daha kötü bir dönem hatirlamiyorum inan. Rabbim yardımcımız olsun