- 47,881
- 52,504
- 113
Kardeşim slm parlak dediği arkadaş benim haberin olsun bana atcaksin dm unutma sakın hadi bekliyorum seni hunharcaYok valla ama #ferdikadıoğluölümsüzdür
Kardeşim slm parlak dediği arkadaş benim haberin olsun bana atcaksin dm unutma sakın hadi bekliyorum seni hunharcaYok valla ama #ferdikadıoğluölümsüzdür
Kerker yazacakmış yazamamış işteKarkar değilmi ferdi enişte
@yummy00 varya parlak olan o ve sen roll dost diğerleri direkParlak kim yanlız dost
Ha sen yasa aynen 2 k Atsinda kumarın zevki çıksın normal şartlarda 10 k altı yatırım yapmam1k yı yatıramazsan söyle ersin abine 2k atsın 1k borcun olur senin borcuna sağdık bi dost olduğunu Cemil cümlemiz bilir
Attım dm dostYok valla ama #ferdikadıoğluölümsüzdür
Tamamdır dostum@yummy00 varya parlak olan o ve sen roll dost diğerleri direk
Tam ferdilik skandal hareket ele vermiş baştanKerker yazacakmış yazamamış işte
Allah taksiratını affetsin. Mekanı roll cenneti olsun.Yok valla ama #ferdikadıoğluölümsüzdür
Dejavu oldumMaçı veren biz parayı yiyen başkası nasıl Taksim bu aq almancı
yummy parlak işte çam ağdası yapar her gece surattan başlar bacaklara kadarParlak kim yanlız dost
Ne la bu sapsik transferSite ödemeden gönderimi yaptık site paraya çökerse forumca saldırmazsanız ayıpta size hahahahEkli dosyayı görüntüle 948407
Ozaman ins odemez kardeşim biz sana destek çıkarız şimdi kazancaz merak etmeSite ödemeden gönderimi yaptık site paraya çökerse forumca saldırmazsanız ayıpta size hahahahEkli dosyayı görüntüle 948407
Smart harika dost limitleri yüksek ve ödemeleri sorunsuzSite ödemeden gönderimi yaptık site paraya çökerse forumca saldırmazsanız ayıpta size hahahahEkli dosyayı görüntüle 948407
Benim adım neden yok o kadar saydıkTamamdır dostum
55k tek mac var misinSite ödemeden gönderimi yaptık site paraya çökerse forumca saldırmazsanız ayıpta size hahahahEkli dosyayı görüntüle 948407
Onlar piyasadaki bütün kodları toplayan şebeke. Çok hizlilar maşallah.Olum adam iban atsın diye 1 dakika dm açtım 9 mesaj gelmiş yavaş la 😂