- 6,314
- 10,493
- 113
Ama şunu unutma Liverpool efendi her firavunun bir Musası vardır.İnşallah karşına Bayern babamız çıkarda eline verir zurnayı
PSG ile oynayacak dostAma şunu unutma Liverpool efendi her firavunun bir Musası vardır.İnşallah karşına Bayern babamız çıkarda eline verir zurnayı
Tebrikler dost kazancın daim ola 🧿🙏Alayı won ulan çok temiz oldu
psg verir eline bunlarinAma şunu unutma Liverpool efendi her firavunun bir Musası vardır.İnşallah karşına Bayern babamız çıkarda eline verir zurnayı
Yok biliyorumda diğer turu sonrası için dedimPSG ile oynayacak dost
Zor dost zor ibneler makine gibi Anfieldda döşer psgyepsg verir eline bunlarin
okannnnnnnnnnnn !!!!Yok biliyorumda diğer turu sonrası için dedim
psg toplam 7-8 tane atar bunlaraZor dost zor ibneler makine gibi Anfieldda döşer psgye
Bol sanslar olsun🇹🇷Gün içinde takiplik ortaya karışık 2 kupon yaptım bakalım akşam bizi neler bekliyor.Hiç umudum yok ama inşallah Cimbom’um yüzümüzü güldürür gece olmazsada duygular için canları sağolsun aslanların.Hepinize güzel bir gece diliyorum dostlar Ekli dosyayı görüntüle 945796Ekli dosyayı görüntüle 945797
Çok hızlı oynuyorlarZor dost zor ibneler makine gibi Anfieldda döşer psgye
bizimkiler avel gibi oynadiiii yoksa yenilmicek takım degilZor dost zor ibneler makine gibi Anfieldda döşer psgye
PSG yi geçemez dost bunlarYok biliyorumda diğer turu sonrası için dedim
Hepsi geldi aynı kupona yazsam dünya para edecek bunada şükürBasket geldi mi dostum diğerleri oturmuş , geleceği görmüşsün tebrik.
Yine de iyi vermiş dostHepsi geldi aynı kupona yazsam dünya para edecek bunada şükür
Karin azi cogu olmz reis tbb kod da kowaliyor olblrdin suan hicdeilse kasanda para war daim olsnHepsi geldi aynı kupona yazsam dünya para edecek bunada şükür
Olsun fazlasını ararken olandan olamamak lazım daim olaHepsi geldi aynı kupona yazsam dünya para edecek bunada şükür
Yok ya o huyu geçtim çoktandır.Günü 50K ile kapattım güzel oldu yarın Uefaya 3-4K atarım çıtırdan haftasonuna kadar çok üstelememOlsun fazlasını ararken olandan olamamak lazım daim ola
O kuponu ben de gördüm, ben de dedim bu kupon gelir de küçük bir sorunum vardı o sorunu gideremedim 😅 tebrikler dostum şansın daim olsunHoligan beleş 10K verdi vallahi oda kaymağı oldu o kuponu bedavaydı maksı 10K olsa 10K basardım