- 6,315
- 10,493
- 113
Kestane Jojonun 25 oranı kazanmış onu hiç görmediydim görsem o kuponada sallardımO kuponu ben de gördüm, ben de dedim bu kupon gelir de küçük bir sorunum vardı o sorunu gideremedim 😅 tebrikler dostum şansın daim olsun
Kestane Jojonun 25 oranı kazanmış onu hiç görmediydim görsem o kuponada sallardımO kuponu ben de gördüm, ben de dedim bu kupon gelir de küçük bir sorunum vardı o sorunu gideremedim 😅 tebrikler dostum şansın daim olsun
Yavaş salla da ağrı yapmasın AlmancıKestane Jojonun 25 oranı kazanmış onu hiç görmediydim görsem o kuponada sallardım
Akmış bugün özeller ters zamana denk geldik, sağlık olsun.Kestane Jojonun 25 oranı kazanmış onu hiç görmediydim görsem o kuponada sallardım
Yok la valla görmedim görsem onuda alırdım maçların 3.5 olacağını hep biliyordum 😂Yavaş salla da ağrı yapmasın Almancı
Liverpool Beşiktaşın rekorunu kırardı ikinci yarı valla iptal olan 5.golleri de komedi bir iptaldiYok la valla görmedim görsem onuda alırdım maçların 3.5 olacağını hep biliyordum 😂
İlk yarı penaltıda penaltı değildi dostLiverpool Beşiktaşın rekorunu kırardı ikinci yarı valla iptal olan 5.golleri de komedi bir iptaldi
Jacobs kaval kemiğine müdahale etti sanki bro orda fakat Uğurcana faul harbi yoktu kendisi yükselemedi geç kaldı yükselmekte. Neyse yine de buraya kadar getirdiği için gsye teşekkürler.İlk yarı penaltıda penaltı değildi dost
Tebrikler dostum