- 7,018
- 11,350
- 113
Rast gelsinYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Ekli dosyayı görüntüle 988966
Bol sans insallah kazanirsin broYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Bol şanslarYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
bolşansYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
bol sansYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Ciqlett 960 tl verirsen lukaku gol atar 😀Yamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Bol şans bu sefer aldım yerimi itiraf istemiyorumYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
oguz almanlar bi tren yapmis sorma la belki alirim cok hosuma gitti sende gelur soforluk yaparsin yari yariya yaparizBol sans insallah kazanirsin bro
Bol bol şansYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Bol şansYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Girer atar kral şimdiden tebriklerYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Bol sansYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Yamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Ekli dosyayı görüntüle 988966lukaku kadroda kral
Bol şanslarYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
O iş oldu bilYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Bol şansYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
İlk 11’de yok diye gördüm ben ilk maçtada 60 sonrası girmişLukaku kadroda