- 7,014
- 11,345
- 113
Demedin mi dedik olm bana niye alıntı atıyorsun
Sakin üstadlar biraz relax biraz esnekSenin icin demedik de karşındaki insanın yaşını başını bilmeden olumlu konuşma senin boyunda 2 tane oğlum var benim
Demedin mi dedik olm bana niye alıntı atıyorsun
Sakin üstadlar biraz relax biraz esnekSenin icin demedik de karşındaki insanın yaşını başını bilmeden olumlu konuşma senin boyunda 2 tane oğlum var benim
Konuyla alakası yok da Profilinde yaşın 29 yazıyor doğruysa eğer. Senden büyüğüm yani boş yapmaSenin icin demedik de karşındaki insanın yaşını başını bilmeden olumlu konuşma senin boyunda 2 tane oğlum var benim
29 değil kral konu sahibi görsün diye yorum attım ben senin icin degilKonuyla alakası yok da Profilinde yaşın 29 yazıyor doğruysa eğer. Senden büyüğüm yani boş yapma
Ben esnek kalamıyorum çükücem şimdi kendimi..Sakin üstadlar biraz relax biraz esnek![]()
Sen gör diye bana alıntı atmış adam mis gibi kafalarSakin üstadlar biraz relax biraz esnek![]()
Ne var bunda sana birsey mi dedikSen gör diye bana alıntı atmış adam mis gibi kafalar
Ne var bunda sana birsey mi dedik
Brolarım uzatmayalım boşverin maçı izleyelim takılalımSen gör diye bana alıntı atmış adam mis gibi kafalar
Gelirse roll hakkım var mı ona göre sakinleşicem 😄Brolarım uzatmayalım boşverin maçı izleyelim takılalım
Aynen kral ben takılmam böyle şeylere olum demesine takıldım bu pek hakimde değilim foruma arkadaş 11 de diyince sen gor diye alıntı yaptım sadece bu bol sans kral takipteyizBrolarım uzatmayalım boşverin maçı izleyelim takılalım
Gelirse sana benden bir roll sözü olsun broGelirse roll hakkım var mı ona göre sakinleşicem 😄
Ben hallederrim kardesim kendi kendine olmaz jwheBen esnek kalamıyorum çükücem şimdi kendimi..
Bol şans hacker dostumYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Ekli dosyayı görüntüle 988966
Hacker değiliz dost biz kim hackerlık kim pc görsek tüp sanıyoruz sen hacker diyorsun 😂Bol şans hacker dostum
Dost ben mi yanlış hatırlıyorum ya sen yazılımcı değil miydin 😂Hacker değiliz dost biz kim hackerlık kim pc görsek tüp sanıyoruz sen hacker diyorsun 😂
Doğru hatırlıyorsun dost 😂Dost ben mi yanlış hatırlıyorum ya sen yazılımcı değil miydin 😂
Valla dedim biraz B12 lazım yoksa kardeşim 😂 inşallah gelir kuponun dostum gönlünce kazancli geçsin.Doğru hatırlıyorsun dost 😂
Bol şans dost lukaku 11 başlamış bide iy atsın da wonlasınYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Ekli dosyayı görüntüle 988966
Bir rollig bizde olmazmı dostSeni bu Paris yatırmıştı değil mi kadim dost Cihanım.Her çeyrek kırbacı vurdum onlara kanın yerde değil okuyoruz bu oyunu kokluyoruz çeyrekleri @fearjr1992
Nasıl böyle iyi mi hıdıdı hıdıdı stili
Ekli dosyayı görüntüle 988980Ekli dosyayı görüntüle 988981Ekli dosyayı görüntüle 988982
Akıbeti belliydi dost öyle olacağının.Ne yazıkki ülkede hırlıya hırsıza dolandırıcıya bir şey olmuyor kiralayıp dolandırdıkları garibana oluyor.Senin adına o zamanda üzülmüştüm ne diyelim cana geleceğine mala gelsinValla dedim biraz B12 lazım yoksa kardeşim 😂 inşallah gelir kuponun dostum gönlünce kazancli geçsin.
Bu arada bizim mahkemede yaprak kimildamadi dost, herifler aldigiyla kaldı parayı