- 7,014
- 11,345
- 113
Bakalım dost kupon akıbeti belli olsunda ulaşım sağlayacağım birkaç dosta daha bu kupon içinde gelirseBir rollig bizde olmazmı dost
Bakalım dost kupon akıbeti belli olsunda ulaşım sağlayacağım birkaç dosta daha bu kupon içinde gelirseBir rollig bizde olmazmı dost
Valla öyle kardeşim çalıştık ödedik emegimizden gitti de Allah sağlık versin ne diyelim cana gelecegine mala gelsin dostumAkıbeti belliydi dost öyle olacağının.Ne yazıkki ülkede hırlıya hırsıza dolandırıcıya bir şey olmuyor kiralayıp dolandırdıkları garibana oluyor.Senin adına o zamanda üzülmüştüm ne diyelim cana geleceğine mala gelsin
Bol şans olsun dostBakalım dost kupon akıbeti belli olsunda ulaşım sağlayacağım birkaç dosta daha bu kupon içinde gelirse
Allah gönlüne göre versin dostBakalım dost kupon akıbeti belli olsunda ulaşım sağlayacağım birkaç dosta daha bu kupon içinde gelirse
Bol şanslarYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Ekli dosyayı görüntüle 988966
Dün yaptırdık bugün de yaparızYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Bruyne salmaz benceBelçika’da penaltılarıda Lukaku kullanıyordu diye hatırlıyorum.Penaltı falan olsa Lukaku kullansa tadından yenmez
65 70 e kadar atmazsa skor Belçika da olursa çıkarır oyundanLukaku babanın 1 golüne 1.88 vermişler.Holigan kadroda olmayacağına güvendide son dakika Doku hastalandığı için kadroda olmayınca mecbur Lukaku babayı 11’e yazdılar.Holigan sövüyordur şu anda 😂Ekli dosyayı görüntüle 988994
Bol şanslarYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Jeremy doku hasta değil bu arada karisi ilk çocuklarını doğuracak diye onun yanına gitmiş biraz da dedikodu 😄Lukaku babanın 1 golüne 1.88 vermişler.Holigan kadroda olmayacağına güvendide son dakika Doku hastalandığı için kadroda olmayınca mecbur Lukaku babayı 11’e yazdılar.Holigan sövüyordur şu anda 😂Ekli dosyayı görüntüle 988994
İlk 11 başlıyor gelir gibi bol şans dostYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Ya olm yeter dmfsjjskskskakakalaJeremy doku hasta değil bu arada karisi ilk çocuklarını doğuracak diye onun yanına gitmiş biraz da dedikodu 😄
Bol şanslar reisim kazanman dileğiyleYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Bol şans dostum 😍Yamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Tebrikler dicez o zaman, takibe göre mi kafandan mı seçmece dost ona göre bakalım izleyelimLukaku babanın 1 golüne 1.88 vermişler.Holigan kadroda olmayacağına güvendide son dakika Doku hastalandığı için kadroda olmayınca mecbur Lukaku babayı 11’e yazdılar.Holigan sövüyordur şu anda 😂Ekli dosyayı görüntüle 988994