- 6,314
- 10,493
- 113
Seni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayattaKanka benide alma durum varmi
Seni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayattaKanka benide alma durum varmi
beni de gör dost biraz da ben sinyalleyeyim aktif etkinlikçiyim 3senelik forum kullanıcısıyım ödül alıp vermişliğim var sağlıklı türk erkeğiyim askelriğimi de yaptımSenide hiç tanımıyorum sohbetim yok ama forumda konularda görüyordum dağıtımlar yapıyordun sende rollcü ol dost
EvetKim seçiyor ki dostlar şimdi @LordVoldemort senmi Dost
Seni seçti sevindim 👍🏽 bol şans dost umarım başarılı olursunHedeftesin
AhaahahsSeni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta
Kral harbiden görmüyor musun beni ? İlk tebrik edenlerdebim ilk beğenenlerdenim saniyesinde konuya girdik hala ismini etikletlemeni bekliyorum 😂😂Senide hiç tanımıyorum sohbetim yok ama forumda konularda görüyordum dağıtımlar yapıyordun sende rollcü ol dost
Görmedim ramix amcaSeçti ya seni
Haklısın dost geri mal gibi kaybetmiştim tebrikler kazancın icinSeni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta
Son rolcüde sen ol dostArkadaş konuyu ilk yazan ilk tebrik eden ilk begenenlerdeniz bizden sonra gelip ortalığı 56 yapan kesim biraz garip geldi bu kadar ilginç olmayın dostlar
+1Seni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta
Kral bizide al gözünü seveyimSeni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta
Ben nerden elendım kankaSeni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta
Haydi son. 1 😁😁Seni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta
Eyvallah üstad teşekkürlerSon rolcüde sen ol dost
3 adım 1 kişiBari roluler 2 adim gitsin en fazla
iyiydiSeni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta