- 56,907
- 18,975
- 113
Şaban diyor ki bennn
Zor3 adım 1 kişi
Kendini bilen tanıyan bu dosta yok mu bir babalıkHaklısın dost geri mal gibi kaybetmiştim tebrikler kazancın icin
TebriklerÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Ne kadar boş bi yorumSeni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta
BenıdeKendini bilen tanıyan bu dosta yok mu bir babalık
Çekim hızlı gelir makronunSeni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta
Benide alırsan sevinirim dost kesene bereket @LordVoldemortSeni sadece roll takiplerinde gördüm bir kez bile dağıtımını görmedim dost geçen holigandan bir sürü kazandım diyordun tek yiyen tek ölür bu hayatta
TebriklerÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Kendi seçiyor daha para ödenmedi bana sen seç demedi kiBenıde
özkanım forum vahşi bir popülasyon burada akbaba da çoktur çakal da kendi keyfine bakacan takılmıcan bunlaraSecilecek kişiler coktan bbelliymiş ztn bize ekmek çıkmaz burdan