hocam beni de ekler misinMadem hiç alamadın seni hiç tanımıyorum ama senide yazalım listeye dost
hocam beni de ekler misinMadem hiç alamadın seni hiç tanımıyorum ama senide yazalım listeye dost
Tron var enıstemTron var mı diye sorduk bi arkadaşta yoktu diğerine sorduk bekliyoruz olup olmadığını ağdan görüyoruz da usulen soralım yine 😂
Alman için biraz vermen lazım önce . 😆kral kalan 4 den birine bizi de ekle be hiç ödül alamadık şu forumdan![]()
3 kişi daha kankaMadem hiç alamadın seni hiç tanımıyorum ama senide yazalım listeye dost
Bu adam da iyi rol yapar bence bunu da seç 👍🏽Var kral var
Kalanları sen mi sececeksin dostTron var mı diye sorduk bi arkadaşta yoktu diğerine sorduk bekliyoruz olup olmadığını ağdan görüyoruz da usulen soralım yine 😂
Güncel bir link atında atalım 3-5k şu makrobeteMadem hiç alamadın seni hiç tanımıyorum ama senide yazalım listeye dost
Allah aşkına şu listeye bir kez de beni de alınTamam bro ödeme geldiğinde ben sana 5500 paslaşacağım ibandan 1K lık sen roll aç 500 dende 9 dost açsın ama Makroda açın adamlar benim için insiyatif aldı vefamızı verelim siteye güllü.Senin dışında @Fterim1905 @AnthonyEdwards @JackWilshere10 @Valenciennes birde 5 tane daha roll açıp herkese ulaşacak dostları seçin Brom vallahi mesajlara bakamıyorum çok iş yerinden kan alacaklar
Dost bizide al 🫤Madem hiç alamadın seni hiç tanımıyorum ama senide yazalım listeye dost
CanımsınBu adam da iyi rol yapar bence bunu da seç 👍🏽
Benide ekleyinMadem hiç alamadın seni hiç tanımıyorum ama senide yazalım listeye dost
Soguk cuzdan kullanmiyor mu arkadaşTron var mı diye sorduk bi arkadaşta yoktu diğerine sorduk bekliyoruz olup olmadığını ağdan görüyoruz da usulen soralım yine 😂
Öyle değil nakit atıp Tron alacağımız adam Tron bende 20 cüzdan varTron var enıstem
tron trx btc akb şyd oss herbibook varTron var mı diye sorduk bi arkadaşta yoktu diğerine sorduk bekliyoruz olup olmadığını ağdan görüyoruz da usulen soralım yine 😂
Senide hiç tanımıyorum sohbetim yok ama forumda konularda görüyordum dağıtımlar yapıyordun sende rollcü ol dost@LordVoldemort bizide al dost role sevinirim kesene bereket
Pujahatron trx btc akb şyd oss herbibook var
Benide bikerde biz alak rolden be kardeşmÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum