- 1,856
- 2,505
- 113
Sana 12 adam yakışır kral 😀 seç saplayalim seriden500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım
Sana 12 adam yakışır kral 😀 seç saplayalim seriden500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım
Valla bi beni görmedin500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım
valla helal olsun kral hareket ıslandım500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım
12 olsunda bari500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım
Bide benim şerefim benim adımda şeref bu arada şerefime şeref katalım500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım
Eyvallah dost saol cansın 🙏500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım
Oda ben10 da 1 başarılı olur
Saol dost kesene bereket şimdiden umarım yüzünü karaıkarmayız başarılı olıruzvSenide hiç tanımıyorum sohbetim yok ama forumda konularda görüyordum dağıtımlar yapıyordun sende rollcü ol dost
ben senin rollü takiplicemSaol dost kesene bereket şimdiden umarım yüzünü karaıkarmayız başarılı olıruzv
Tebrikler kesene bereketÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
12. Adam her zaman yanında.500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım
Insallah herkez basarili olurda ama on fazla 3-4 kisi olacsk bence10 da 1 başarılı olur
Ahmet zenginlik muradına erişmiş nerde alsam bu kokuyu bilirim helalMakro arayüzü roll yapmaya müsait değil. 10 kişi 500 yerine 5 kişi 1k açsa daha iyi. Ben hakkımı @Valenciennes e bırakıyorum o 1k açsın
Teşekkürler @Makrobet DestekDostlar sizden ricam roll açacak dostlar Makrodan açsın adamlar bana babalık yaptı.Bizim jargonda iyiyide kötüyüde unutmayız bu şekilde teşekkürümüzü sunalım
Sorun yok dostDostlar sizden ricam roll açacak dostlar Makrodan açsın adamlar bana babalık yaptı.Bizim jargonda iyiyide kötüyüde unutmayız bu şekilde teşekkürümüzü sunalım
Cennetın kapısı aralandı500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım