Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin LordVoldemort | Makrobete Teşekkür Dağıtımı Yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,315
10,493
113
@LordVoldemort kankam konuyu kapatıp direk rolcülerle iletişime geç istersen çorba oldu yine buralar :)
Ödemeyi bekliyorum @JackWilshere10 dağıtımları yapacak sağolsun.Kısa süre içinde halledilecek dost Makro attığı gibi rollcülere ulaşım olacak sıkıntı yok yani.Vallahi işteyim telefon sizden dolayı full elimde papaz olacağız siz beklemeyin diye bende uğraşıyorum.Çektiğim tutar 50K 6 sını roll açtırıyorum rolldende herkes yararlansın diye.Oda Olmazsa 10K ben akşama roll açar 10K daha dağıtırım.Hala laf eden beğenmeyen varsada kendisi nasıl yapmak isterse öyle yapsın dostlar

anillgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
504
113
Ödemeyi bekliyorum @JackWilshere10 dağıtımları yapacak sağolsun.Kısa süre içinde halledilecek dost Makro attığı gibi rollcülere ulaşım olacak sıkıntı yok yani.Vallahi işteyim telefon sizden dolayı full elimde papaz olacağız siz beklemeyin diye bende uğraşıyorum.Çektiğim tutar 50K 6 sını roll açtırıyorum rolldende herkes yararlansın diye.Oda Olmazsa 10K ben akşama roll açar 10K daha dağıtırım.Hala laf eden beğenmeyen varsada kendisi nasıl yapmak isterse öyle yapsın dostlar
adamsın dost sen emeğine sağlık

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,273
6,568
113
Biz akşamı bekleyelim 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...