- 42,506
- 43,287
- 113
Bülent ersoy böyle dönmedi aq asdfBen açıyorum onun yerine de 1k
Hadi bol şans hedefe ulaşırsan yüzde 80i benim
Bülent ersoy böyle dönmedi aq asdfBen açıyorum onun yerine de 1k
He bende bişeye gerildi sanıyorum neyse açsana kardeşim senimi beklicez ağaç olduk sulandıkDistin işte. Çalışıyo o bakamıyo sen al aç dedi
Çalişiyorum dostum uğraşamamHayırdır distin ne oldu
Ferdi kankam şimdi 10 rolüde aynı anda takip eder 😁😁Bu tam bir ferdikadıoğlu sözü yazar mustafa
Yoğun tempo demek bayram sonrası kaldıramıyorum bende kolay gelsinÇalişiyorum dostum uğraşamam
Atakan aşkım 12. Olarak beni seçer mi sana çok yüklendikMakrobetten Atakan aşkım az sonra ödeme olur dedi gençler rollcüler hazırda kalın 😂
Kaldıramıyorsan bi ürolojiye görün doğucum yaşın genç daha herşeyin çözümü var asdfYoğun tempo demek bayram sonrası kaldıramıyorum bende kolay gelsin
%79 düşünmüştüm la 80 çokBülent ersoy böyle dönmedi aq asdf
Hadi bol şans hedefe ulaşırsan yüzde 80i benim
Yapayım mı yerineBenim işim olmaz dostum
Durumun düzelmesine sevindim beni pas geçin
@Enişte beni çıkart listeden
Cümleten bol şans
Allah zorluk versin sana kolay iş vakit bulup foruma girip espri yapıyorsun üzerimizden hahahKaldıramıyorsan bi ürolojiye görün doğucum yaşın genç daha herşeyin çözümü var asdf
Yap dostYapayım mı yerine
Yerine beni alabilirsinizYapayım mı yerine
@AnthonyEdwards e devrettik dost geç kaldınYapayım mı yerine
Ödemeyi bekliyorum @JackWilshere10 dağıtımları yapacak sağolsun.Kısa süre içinde halledilecek dost Makro attığı gibi rollcülere ulaşım olacak sıkıntı yok yani.Vallahi işteyim telefon sizden dolayı full elimde papaz olacağız siz beklemeyin diye bende uğraşıyorum.Çektiğim tutar 50K 6 sını roll açtırıyorum rolldende herkes yararlansın diye.Oda Olmazsa 10K ben akşama roll açar 10K daha dağıtırım.Hala laf eden beğenmeyen varsada kendisi nasıl yapmak isterse öyle yapsın dostlar@LordVoldemort kankam konuyu kapatıp direk rolcülerle iletişime geç istersen çorba oldu yine buralar![]()
Mola denen bişey var kardeşim molaya çıktık 90 dakikaAllah zorluk versin sana kolay iş vakit bulup foruma girip espri yapıyorsun üzerimizden hahah
adamsın dost sen emeğine sağlıkÖdemeyi bekliyorum @JackWilshere10 dağıtımları yapacak sağolsun.Kısa süre içinde halledilecek dost Makro attığı gibi rollcülere ulaşım olacak sıkıntı yok yani.Vallahi işteyim telefon sizden dolayı full elimde papaz olacağız siz beklemeyin diye bende uğraşıyorum.Çektiğim tutar 50K 6 sını roll açtırıyorum rolldende herkes yararlansın diye.Oda Olmazsa 10K ben akşama roll açar 10K daha dağıtırım.Hala laf eden beğenmeyen varsada kendisi nasıl yapmak isterse öyle yapsın dostlar
Biz akşamı bekleyelim 😁Ödemeyi bekliyorum @JackWilshere10 dağıtımları yapacak sağolsun.Kısa süre içinde halledilecek dost Makro attığı gibi rollcülere ulaşım olacak sıkıntı yok yani.Vallahi işteyim telefon sizden dolayı full elimde papaz olacağız siz beklemeyin diye bende uğraşıyorum.Çektiğim tutar 50K 6 sını roll açtırıyorum rolldende herkes yararlansın diye.Oda Olmazsa 10K ben akşama roll açar 10K daha dağıtırım.Hala laf eden beğenmeyen varsada kendisi nasıl yapmak isterse öyle yapsın dostlar
90dk mı halı saha molasımı kardeşim hemen ordan bi ruanda ligine uğra bakayımMola denen bişey var kardeşim molaya çıktık 90 dakika