- 10,575
- 10,286
- 113
Haşa kardeşim okadar olamayız biz aciz kullarızMelek görse kıskanır seni maşallah dost
Haşa kardeşim okadar olamayız biz aciz kullarızMelek görse kıskanır seni maşallah dost
Benim anlamadığım 50k çekim değilmi konu açılalıda baya olmuş site sponsor site foruma girip konuyu görmüş ve ödenmemiş mi bende site ödeme yapmış sanıyorum.Beyler arkadaşın çekimi ödenince dağıtım için seçtiği kişiler harici konu başından güvenilir roll için 4-5 kisi seçeceğim şu an arkadaş çalışıyor is yeri ile sıkıntı çıkmasın aktif olmayabilir çekim ödenene kadar
Anladım dost hayırlısı5-6 kişi seçilecek diğerleri konu sahibinin seçtiği kişiler konunun başından bakacağım ben güvenilir birilerini seçerim reis
Geneaynı kişiler olmasın lütfen valla sürekli belirli kişiler seçiliyorBekliyoruz kanka emeğinize sağlık
Parayı alıp kaçanlar mi oluyor şerefini .......5-6 kişi seçilecek diğerleri konu sahibinin seçtiği kişiler konunun başından bakacağım ben güvenilir birilerini seçerim reis
Güvenilir olsun aynı kişiler olsun dost sorun olmaz rol açarlar faydaları olur bı kaç kişiye belkiGeneaynı kişiler olmasın lütfen valla sürekli belirli kişiler seçiliyor
Eyvallah dost eline sağlık 👏🏽Beyler arkadaşın çekimi ödenince dağıtım için seçtiği kişiler harici konu başından güvenilir roll için 4-5 kisi seçeceğim şu an arkadaş çalışıyor is yeri ile sıkıntı çıkmasın aktif olmayabilir çekim ödenene kadar
Emeğine sağlık olsun dost5-6 kişi seçilecek diğerleri konu sahibinin seçtiği kişiler konunun başından bakacağım ben güvenilir birilerini seçerim reis
Özkancığım kim bu sürekli bilinen seçilen kişiler bi örnek alabilir miyiz. Ben mesela seçilenleri gördüm gayet makul kişiler seçildi foruma emek veren renk katan kişiler sende o arkadaşlar gibi dağıtımcı olsan senide seçerler bu işler böyle 1 el veriyorsa diğer el alır .Geneaynı kişiler olmasın lütfen valla sürekli belirli kişiler seçiliyor
Yaw ölede kardeş yani hep aynı kişilerin olmasıda artık cok sıkıcı olmaya başladı bnceGüvenilir olsun aynı kişiler olsun dost sorun olmaz rol açarlar faydaları olur bı kaç kişiye belki
@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reisbelirlendi dost hepsi @JackWilshere10 listeyi atsan bi sana zahmet
Foruma teşekkürler sanada bol şanslar tebriklerÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
anladım dost vodlemort sağolsun benide seçmişti@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
Bu sefer talih bize gülecek gibi bakalım 😁😁@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
Dost beni de seçmişti iptal mi oldu@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
HelalTebrikler
O mesajı alıntılayarak etiketlesene benianladım dost vodlemort sağolsun benide seçmişti
Seçtiği yeri etiket atsana bana reisDost beni de seçmişti iptal mi oldu