- 24,630
- 25,951
- 113
@Calypso13 nerelerde yaşıyor mu ki
Vay anasını sayın seyirciler demo oyarım arada bu ekrani görmek için250 tl bonusun ödediğini bak 500 yatir 1.5k çekmiş Ekli dosyayı görüntüle 941409
Kodu al belki öder 1.5k çekimi HEPBETFIRSATVay anasını sayın seyirciler demo oyarım arada bu ekrani görmek için
Site sağlamds yöntem anında havalehangi site
anina havale aninda kripto bunlar havuz sistemi neden o yontem yaptinki iptal edebiliyorsan et mantiği biliyorsundur karşi tarafdan baska bir kullanici senin çekim yaptiğin miktari onaylayan yatirim yapacak takas gibi birsey oluyor ceza yememek icinSite sağlamds yöntem anında havale
Bu ne kardesım saat 6 dan beri rol mu olur eşref mi veriyor maçlarıSponsor @Kurtaran bolşans
Sadece o yöntemi zorladı siteanina havale aninda kripto bunlar havuz sistemi neden o yontem yaptinki iptal edebiliyorsan et mantiği biliyorsundur karşi tarafdan baska bir kullanici senin çekim yaptiğin miktari onaylayan yatirim yapacak takas gibi birsey oluyor ceza yememek icin
Ne kadar çektin ben takip ettim ama yazmayı unuttum heyecandanEvet eyvallah çekim geleydi bi
Bitmis kankaKodu al belki öder 1.5k çekimi HEPBETFIRSAT
32kNe kadar çektin ben takip ettim ama yazmayı unuttum heyecandan
Kim acıyor bugün konu ilk adımda yatmalıBu ne kardesım saat 6 dan beri rol mu olur eşref mi veriyor maçları
gaddar kerimmm !!Ne kadar çektin ben takip ettim ama yazmayı unuttum heyecandan
Güzel para kardeism maşallah en başından beri burdayım çok totem yaptım arkada
Biteli çok oldu da sohbet konusu olmayınca malum puajaBu ne kardesım saat 6 dan beri rol mu olur eşref mi veriyor maçları
Gördüm görmesem de hissettim desteğiniGüzel para kardeism maşallah en başından beri burdayım çok totem yaptım arkada
ben şahidim yaptiGüzel para kardeism maşallah en başından beri burdayım çok totem yaptım arkada
gizli takip edenlere duble sans gelir miGördüm görmesem de hissettim desteğini
Gücümüz olsa gelir tabi ama 32k ya innmayın 2500 çektik puahahauagizli takip edenlere duble sans gelir mi![]()