Takip ettim bende bunu arkadanHiç ihtimal vermedim zaten ama olaki kaybedersin diye önlem olarak kefen param ile bu kuponu yaptım, yedek olaranEkli dosyayı görüntüle 941420
olsun yukselirsin kardom kucumseme parayi bazen oluyor jojo kodla 35 k oluyor insan 1 2 saat icinde oluyor yaniGücümüz olsa gelir tabi ama 32k ya innmayın 2500 çektik puahahaua
Rezzzz alalım yerimiziHiç ihtimal vermedim zaten ama olaki kaybedersin diye önlem olarak kefen param ile bu kuponu yaptım, yedek olarakEkli dosyayı görüntüle 941420
O şans bizde yok slotta malesef bırakmaya başladık sporfdsn devamolsun yukselirsin kardom kucumseme parayi bazen oluyor jojo kodla 35 k oluyor insan 1 2 saat icinde oluyor yani
sporda biraz bilerek oynamak lazim sallamasyon olmuyor yemiyorO şans bizde yok slotta malesef bırakmaya başladık sporfdsn devam
Kardeşim sana loca yer verdik ya yataklı Rus garsonluRezzzz alalım yerimizi
Kim ne biliyor oynuyoZ kafamıza göre kayıp hepsporda biraz bilerek oynamak lazim sallamasyon olmuyor yemiyor
Maç 2/1 e evriliyor haber geldi işin zor 7k veriyorsa bozKardeşim sana loca yer verdik ya yataklı Rus garsonlu
Patenli garson olmazsa olmazKardeşim sana loca yer verdik ya yataklı Rus garsonlu
3.750Maç 2/1 e evriliyor haber geldi işin zor 7k veriyorsa boz
Umarım saplar Samsun
Bozma bence ilk yarı bile 1-3 bitebilirdi
Localarimizda vuruş düşürücü kasis nedeniyle paten kullanamıyoruzPatenli garson olmazsa olmaz
AslaBozma bence ilk yarı bile 1-3 bitebilirdi
Değmez zaten 7 8 k olabilirdiBozma bence ilk yarı bile 1-3 bitebilirdi
Takilmaca kanka seno sormali@Calypso13 nerelerde yaşıyor mu ki
Samsun önde oldugu halde 2 değişiklik yapıyor ilk 10 dakika kritik Bol şans
Tebrikler dost kazandık miGördüm görmesem de hissettim desteğini