- 33,277
- 33,654
- 113
Offff en sevdiğim iftar sonrası okeyKeyifli sohbetler dostum ben okeydeyim herkese bol şans
Offff en sevdiğim iftar sonrası okeyKeyifli sohbetler dostum ben okeydeyim herkese bol şans
Fenere guven akilli adamin yapacağı iş değil sen 150 turk lirası bastin 1k uzeri tutarı fenere güvenip te basmazdin eminim puahwD
Dedik kardeşim Erhan inanmıyor biz bu işin piirziyz
Kuyudan çıkamadık, Samsun eşek gibi harcadı pozisyonlarıBen kuyudayim umutlarım azalıyor fener tribünleri sahaya inecek az kaldı
150 benim olsa yine basmazdım koddan geldi diy3 bastım puhhaFenere guven akilli adamin yapacağı iş değil sen 150 turk lirası bastin 1k uzeri tutarı fenere güvenip te basmazdin eminim puahw
Allah'ım gooooolBugun 3 tane atsa fener tek kârım @sseyhan 510 atacaktı mk o da olmadı ulan fener 😅😅😅
Ağlayarak getirdiBugun 3 tane atsa fener tek kârım @sseyhan 510 atacaktı mk o da olmadı ulan fener 😅😅😅
Holi44 yoksay.Allah'ım goooool
Dedik kimse dinlemedi bugün eriyorum puajajaMaç 2/1 e evriliyor haber geldi işin zor 7k veriyorsa boz
Tebrikler kankam pauabHoli44 yoksay.
Adam aynen ole oynamis cekilis konusu acmis 24 orandan kazandiDedik kimse dinlemedi bugün eriyorum puajaja
Cekilis konusunu begendin mi 7 kisi 300 liraFenerim yarışın içimde kaldı
13 orandan MS 1 girecektim velahavli dedim çfteşans girdimFenerim yarışın içimde kaldı
1 k giden para 26 gitti diye kendinş şartlayıo daha fazla kaybetmeYemin ederim ki siteye 1 lira para attim direk dk 7 iken FB 2/1 yazım tek maç 26 oran. Sonra dedim 5-6 dk da bu parayı 2 yapıp öyle oynayayim 2 yapana kadar girdiğimde maç 0-1 olmuştu. Bazen ne yapsan olmuyor kısmet olmadı mı. 26k para gitti
Şimdi beğendim bitmedenCekilis konusunu begendin mi 7 kisi 300 lira
Bize çekiliş çıkmasxCekilis konusunu begendin mi 7 kisi 300 lira
Geçmiş olsun ilk düşündüğünü oynamak gerek kötü gitmişYemin ederim ki siteye 1 lira para attim direk dk 7 iken FB 2/1 yazım tek maç 26 oran. Sonra dedim 5-6 dk da bu parayı 2 yapıp öyle oynayayim 2 yapana kadar girdiğimde maç 0-1 olmuştu. Bazen ne yapsan olmuyor kısmet olmadı mı. 26k para gitti
Yav vallahi kaç defa oldu kupon yapayım diye para yatırıp dur yukselteyim diye vakit kaybedip büyük para kaybettigim sayısını bile bilmiyorum1 k giden para 26 gitti diye kendinş şartlayıo daha fazla kaybetme