- 49,330
- 54,139
- 113
Uzatma da olmadı 80 80 di skaa gibi gitti valla ben 161.5 ust aldin zannettim geldi dedim kupona bakınca yine hüsran oldu geçmiş olsun dost80-80 di 30 saniye vardı 80-82 bitti şak gibi
Uzatma da olmadı 80 80 di skaa gibi gitti valla ben 161.5 ust aldin zannettim geldi dedim kupona bakınca yine hüsran oldu geçmiş olsun dost80-80 di 30 saniye vardı 80-82 bitti şak gibi
Sağlık olsun faul olur dye düşündü im oda olmadıUzatma da olmadı 80 80 di skaa gibi gitti valla ben 161.5 ust aldin zannettim geldi dedim kupona bakınca yine hüsran oldu geçmiş olsun dost
Kod kovalıyoruz ne kazancı kardeşimHerkese Hayırlı Geceler
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Aynen dedim ya tek sayilar bizim naletimiz oldu sağlık olsunSağlık olsun faul olur dye düşündü im oda olmadı
HeheJojo da çekiliş çıkmış bi bu eksikti gece gece
56k koydum slottan. Bakalım site ödicek miKod kovalıyoruz ne kazancı kardeşim
Beraber bakalım bu yükü sırtlarım seninle doc56k koydum slottan. Bakalım site ödicek mi
Senin yüzünden kaybettim 1 sayı ileHayırdır kardesım 10.adımda mısınız
Öderse 56 k dan ben atcam56k koydum slottan. Bakalım site ödicek mi
Belki vara gitmiştir emin misinSenin yüzünden kaybettim 1 sayı ile
Sponsor olduğu yerler var ödemesi lazımÖderse 56 k dan ben atcam
Tbrkler umarım oder56k koydum slottan. Bakalım site ödicek mi
JoJo kod ile reale 162 üst dedik 80-82 bitti gelse senden jojokod isteyecektim ödül orda ordan verecektik sana niyet ettik ordan oynuyon diye yattı aw çekmeye kalksak 50 saat ödemeyecektiBelki vara gitmiştir emin misin
Hehe kesin çektin pauan56k koydum slottan. Bakalım site ödicek mi
Ödemez doktor ödesede sen Tek seferde 56kyı havale ile çekecek cesaretin yok bence puahaha 6 çeker 50 sitede bırakır sıfırlarsınSponsor olduğu yerler var ödemesi lazım
Öderse 1ml da benden sanaJojobet 1milyon odermi