Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Lucescu İçin “Beyin Ölümü” İddiası

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Lucescu adamdır turkıyeyı sevmısyır süper teknık dırektordur başsrılıdır beyin ölüm İİ gerçekleşti. Allah rahmet eylesin ama tam resmi değil. Lucescu futbol adamıdır. Son macı bızleydı

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,401
3,791
113
Birkaç yıl önce 3 büyüklerden birisi ilgilenmişti kendisiyle. Adam kendisi yerine oğlunu önermişti :)

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,054
6,497
113
hayat çok garip 1gün önce sıkıntısız işleyen makine 1 gün sonra duruyor ah ah nasıl bi düzendeyiz anlamak çok zor

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
2,382
113
Dostum adam hala hayatta neden kaynağını doğrulamadığın haberi paylaşıyorsun? Evet durumu iyi değil ama yanlış bilgi veriyorsun
düzeltir misiniz @Daimon

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
16,972
9,893
113
Dostum adam hala hayatta neden kaynağını doğrulamadığın haberi paylaşıyorsun? Evet durumu iyi değil ama yanlış bilgi veriyorsun
düzeltir misiniz @Daimon
17 yerden doğrulama yapıp en az paylaşım yaptım 2 tane dandik yerden bilgi okuyup yorum yapıyorsun dostum

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
2,382
113
@Daimon @Shellac adam vefat etmiş bana koyun falan diyor size ve diğer Forum üyeleri hatrına sövmeyecegim bu arkadaşa
oğlum sen sövsen ne olur bir tek senin mi ağzın var? google a bile yazdığın zaman adamın ölmediği yazıyor kaldı ki romanya ajanslarında da böyle bir haber yok. özür dileyeceğine hala üste çıkmaya çalışıyorsun