Beyin ölümü gerçekleşmiş kesin olarak sen ne anlatıyorsun lanoğlum sen sövsen ne olur bir tek senin mi ağzın var? google a bile yazdığın zaman adamın ölmediği yazıyor kaldı ki romanya ajanslarında da böyle bir haber yok. özür dileyeceğine hala üste çıkmaya çalışıyorsun
Dostum benimle bu ikili konuşmalara girme kimden belanı bulacaksan bul yazma benim konuma bir dahaoğlum sen sövsen ne olur bir tek senin mi ağzın var? google a bile yazdığın zaman adamın ölmediği yazıyor kaldı ki romanya ajanslarında da böyle bir haber yok. özür dileyeceğine hala üste çıkmaya çalışıyorsun
Komiksin hafiften salıyorum seni o zamanyapma ya tutmayın küçük enişteyi 😂 öfke kontrolüne sahip olamayacak kadar zayıfsan girme foruma burada bir yanlış yapılmış onu düzeltiyoruz boş boş triplere giriyorsun
Dünkü adam gelmiş burda saçma sapan konuşuyor gel de delirme yayapma ya tutmayın küçük enişteyi 😂 öfke kontrolüne sahip olamayacak kadar zayıfsan girme foruma burada bir yanlış yapılmış onu düzeltiyoruz boş boş triplere giriyorsun
yapma ya tutmayın küçük enişteyi 😂 öfke kontrolüne sahip olamayacak kadar zayıfsan girme foruma burada bir yanlış yapılmış onu düzeltiyoruz boş boş triplere giriyorsun
Münakaşaya gerek yok beyler..Dünkü adam gelmiş burda saçma sapan konuşuyor gel de delirme ya
Teşekkürler dost. Günün güzel olsunMünakaşaya gerek yok beyler..
konu açmışsın twitterdan görüp incelik gösterip haberi düzeltmene yardımcı olduk tamam verecekler etkileşiminiHocaya zaten üzüldük üstüne şahısın teki geldi ya
Ya kardeşim Twitter senin kadar kullanmıyorum bile emin olkonu açmışsın twitterdan görüp incelik gösterip haberi düzeltmene yardımcı olduk tamam verecekler etkileşimini
Beyin ölümü gerçekleştiği resmi hocamKanka ölmemiş adam bende baktım şimdi
ben de bunu söyledim iyi değilmiş durumu ama ölmemiş dedim sanki haber ajansı ya duyumcuymuş gibi triplere girdiKanka ölmemiş adam bende baktım şimdi
Evet gazeteciyim var mı başka sorun elemanben de bunu söyledim iyi değilmiş durumu ama ölmemiş dedim sanki haber ajansı ya duyumcuymuş gibi triplere girdi
gazeteciysen işini doğru düzgün yap "eleman", hiçbir yerde senin söylediğin ile ilgili bir haber yokEvet gazeteciyim var mı başka sorun eleman
Elemangazeteciysen işini doğru düzgün yap "eleman", hiçbir yerde senin söylediğin ile ilgili bir haber yok
Keşke haklı olsan dost şaka makagazeteciysen işini doğru düzgün yap "eleman", hiçbir yerde senin söylediğin ile ilgili bir haber yok