- 19,527
- 11,646
- 113
Birkaç yer ver yalanlayan evet bakalım umarım yanlıştır
kardeşim medeni şekilde tartışmaya açıksan söyleyeyim romanya haber ajanslarında böyle bir haber yok ama bükreşteki hastaneden bir duyum almış olman lazım böyle bir şey varsaKeşke haklı olsan dost şaka maka
Ya kardeşim benim 1500 tane büyük medyada paylaşım yapıldı onlar hatalı yaptıysa izin ver de benimki de hatalı olsun üstten üstten konusuyorsunkardeşim medeni şekilde tartışmaya açıksan söyleyeyim romanya haber ajanslarında böyle bir haber yok ama bükreşteki hastaneden bir duyum almış olman lazım böyle bir şey varsa
her neyse tamam uzatmaya gerek yok, hayırlı günlerYa kardeşim benim 1500 tane büyük medyada paylaşım yapıldı onlar hatalı yaptıysa izin ver de benimki de hatalı olsun üstten üstten konusuyorsun
@masterpiece oğlu söylüyor hâlâ bana masal anlatiyon roman fabrizio varisisin sanki hadi işine kankam
İyi günlerher neyse tamam uzatmaya gerek yok, hayırlı günler
Dost üşenmedinmi 17 kaynaktan araştiriken17 yerden doğrulama yapıp en az paylaşım yaptım 2 tane dandik yerden bilgi okuyup yorum yapıyorsun dostum
dostum ben uzatmayalım diyorum sen hala bir tartışma yaratıyorsun adam durumu ciddi demiş sadece biz de iyi olmadığını söyledik allah şifasını versin denir bu durumda sadece@masterpiece oğlu söylüyor hâlâ bana masal anlatiyon roman fabrizio varisisin sanki hadi işine kankam
Senin mesajı görmeden yazmıştımdostum ben uzatmayalım diyorum sen hala bir tartışma yaratıyorsun adam durumu ciddi demiş sadece biz de iyi olmadığını söyledik allah şifasını versin denir bu durumda sadece
🙏🏻dostum ben uzatmayalım diyorum sen hala bir tartışma yaratıyorsun adam durumu ciddi demiş sadece biz de iyi olmadığını söyledik allah şifasını versin denir bu durumda sadece
Dm atsana bi sana zahmet
Hocalığına bişey diyemem ırkçı olmasından dolayı sevmiyorum vakti dolmuş
adamı sevmiyor olabilirsin kardeş bir can gitmiş Allah'ın vermiş olduğu bir can gitmiş insanmisin senHiç sevmezdim bu adamı