- 89
- 37
- 18
Böyle yerleri kovala 5e5 vs veren yerleri sporda vs belki ordan dönersinGüvenilir mi dost?
Böyle yerleri kovala 5e5 vs veren yerleri sporda vs belki ordan dönersinGüvenilir mi dost?
Betgar Robin onlarda 5e5 Verihor ama slot işte 25 yap çekGüvenilir mi dost?
meritking den oyna abuk subuk siteler atmayın paranız kalırGüvenilir mi dost?
Bunlar borç mu inşallah daha da artar.Arkadaşlar bu gece maaşım yatacak 35 bin.(İcra kesince kalan).
Gecikmiş 3 taksitim var 30 bin
Çevreye 30 bin
Hanimjn kredilere 28 bin
Ne yapalım nasıl bonus alalım tavsiye nedir? Nasıl çıkarız işin içinden
Durumu olmayan için 30k çokBunlar borç mu inşallah daha da artar.
Adam 30 bini borç olarak yazmış deliriyorum
Durumu yoksa evlenmesin bro.Durumu olmayan için 30k çok
4 aydada bitmez , sonuç olarak hayat giderleride var birde evliymişReis 90k borcum olsa mutluluktan rakıya giderim oynama 4 ayda bitirirsin
Ondanda olmada bul hafta sonu 5 oran hepsini ya gelirseArkadaşlar bu gece maaşım yatacak 35 bin.(İcra kesince kalan).
Çevreye 30 bin
Hanimjn kredilere 28 bin
Bol sanşİkimisli den 50 spinden 1000 TL talep verdim. Belki maaş yatana kadar yükselttim biraz)
Bol şanslar dostum bu borçlar haricinde borcun var mı ?İkimisli den 50 spinden 1000 TL talep verdim. Belki maaş yatana kadar yükselttim biraz)
Toplam 900.000Bol şanslar dostum bu borçlar haricinde borcun var mı ?
Betci cumaya özel 1000 TL ye 1000 TL veriyor 10 kat 2 oran çevrimBide hesapta tutamam parayı arkadaşlar krediye kesiyor dışında havale yapıyorum hangi siteye atmaliyim
slota bulasma . bir şekilde kazanırsın maymun değilsenArkadaşlar bu gece maaşım yatacak 35 bin.(İcra kesince kalan).
Çevreye 30 bin
Hanimjn kredilere 28 bin
Senin suyun ısındı merkep. Bir iki güne ban yer gidersinBunlar borç mu inşallah daha da artar.
Adam 30 bini borç olarak yazmış deliriyorum