- 8,072
- 6,806
- 113
son 10 k dimi25 kaybettim tumbetteyim
son 10 k dimi25 kaybettim tumbetteyim
maas gitmis mecbur artikTumbetteki bonus alınmaz
Ağa sen yara yemişsinArkadaşlar bu gece maaşım yatacak 35 bin.(İcra kesince kalan).
Gecikmiş 3 taksitim var 30 bin
Çevreye 30 bin
Hanimjn kredilere 28 bin
Ne yapalım nasıl bonus alalım tavsiye nedir? Nasıl çıkarız işin içinden
O çok kötü bi duurm ya bende yaşadm ve bi coğumuzda yaşamıştır nedim inş kurtarırmaas gitmis mecbur artik
allah yardim etsinO çok kötü bi duurm ya bende yaşadm ve bi coğumuzda yaşamıştır nedim inş kurtarır
yarin sabah esime ne dicek diye uyumaz artikO çok kötü bi duurm ya bende yaşadm ve bi coğumuzda yaşamıştır nedim inş kurtarır
Evliysen daha kötü aga Allahtan ben bekarımyarin sabah esime ne dicek diye uyumaz artik
kumar oynadigin surece evlenme sonu belli cunkuEvliysen daha kötü aga Allahtan ben bekarım
Aynn öle knk da biz bu kafayla daha çokkkkk si..liriz vallakumar oynadigin surece evlenme sonu belli cunku
ya gelir duzeyin cok yuksek olacak yada evlenmicenAynn öle knk da biz bu kafayla daha çokkkkk si..liriz valla
bir insana beddua edeceksen kumar oyna diceksin daha buyuk beddua olmazBöylelerine acımıyorum kesinlikle zaten borç harç içindesin ailen var evlisin yazık onlarda maaşı bekliyordur oynarken hiç için cız etmiyor mu kral haddim değil ama çok düşüncesizsin
Ewt haklsıın knk ama adamda borç içinde yüzüyor bi ümit belki kaznırım demiş he yaptığı yanlş tabi dediğinde hakllsn adamn başka caresi kalmamış bellkiBöylelerine acımıyorum kesinlikle zaten borç harç içindesin ailen var evlisin yazık onlarda maaşı bekliyordur oynarken hiç için cız etmiyor mu kral haddim değil ama çok düşüncesizsin
Dgru diyon knk nedim allah yardımcımızn olsunya gelir duzeyin cok yuksek olacak yada evlenmicen
Evet ama kazanamayacağını hepimiz çok iyi biliyoruz maaş gitti 1 ay çalıştı 2 saatte yedi garipEwt haklsıın knk ama adamda borç içinde yüzüyor bi ümit belki kaznırım demiş he yaptığı yanlş tabi dediğinde hakllsn adamn başka caresi kalmamış bellki
Oyönü kötü 30 gün it gibi çalış 2 saatte kumarda ye umarım toparlarEvet ama kazanamayacağını hepimiz çok iyi biliyoruz maaş gitti 1 ay çalıştı 2 saatte yedi garip
Bende isterim tabiki toplmasını ama bunu yapmaması gerek bidaha ki ay yine aynı olucak maddi sorunlar onlar bunlar ocak söndürür cidden kumar bağımlılığıOyönü kötü 30 gün it gibi çalış 2 saatte kumarda ye umarım toparlar
Valla haklısın knk zamnında bizde mal gibi maaş bastık cok zor duurm. Allah tan evli değilim o yönden şanslıyım nedim knk sözün bititiği yerBende isterim tabiki toplmasını ama bunu yapmaması gerek bidaha ki ay yine aynı olucak maddi sorunlar onlar bunlar ocak söndürür cidden kumar bağımlılığı