- 10,212
- 11,674
- 113
150K İstanbul, İzmir, Antalya için büyük para değilKesinlikle 150k uzeri gelirin varsa. Eger bide evin varsa cennet gerçekten Türkiye. Ben Antalya'da yaşıyorum. Başka ülkeye gidip geldiğim zaman. Orası sehirmi mk diyorum
150K İstanbul, İzmir, Antalya için büyük para değilKesinlikle 150k uzeri gelirin varsa. Eger bide evin varsa cennet gerçekten Türkiye. Ben Antalya'da yaşıyorum. Başka ülkeye gidip geldiğim zaman. Orası sehirmi mk diyorum
Evin varsa gayet yeterli bir para. Ayrıca piyasada 150k herkes kazanmıyor. İnsanlar ortalama 45-55k paraya çalışıyor.150K İstanbul, İzmir, Antalya için büyük para değil
JoJo kodlarıBöyle bir konu vardı da bulamadım. Benden fakiri var mı diye bakacaktım. 4 aydır yatıştayım, yeni yıl öncesi ve hemen sonrası iş piyasası durgun oluyor.
YdıJoJo kodları
daha sabah bunu bilgisayar mühendisi maaşı diye instada gördüm 😂😂
Evin varsa tabii yeter. İnsanların çoğu kira ödemeye çalışıyor. Ayrıca hayat sadece hayatta kalmaktan ibaret değil.Evin varsa gayet yeterli bir para. Ayrıca piyasada 150k herkes kazanmıyor. İnsanlar ortalama 45-55k paraya çalışıyor.
Sen öyle dedin resim gitti bakdaha sabah bunu bilgisayar mühendisi maaşı diye instada gördüm 😂😂
40 k maaşım var evim yok 24000 kiramKesinlikle 150k uzeri gelirin varsa. Eger bide evin varsa cennet gerçekten Türkiye. Ben Antalya'da yaşıyorum. Başka ülkeye gidip geldiğim zaman. Orası sehirmi mk diyorum
Istanbulda az dost kiradaysan zaten 25 I kiraya gidiyorBen farklı ülkedemi yaşıyorum45 50k maaşa az diyen var. Adanada asgarinin üstü yok varsa eger 45 50k maaş bugün gidim başlim. 1 milyonda borç var. 45 50k ya uçarak giderim işe
şimdi o kadar maaş aldığına inananlarda olurSen öyle dedin resim gitti bak
40 50K ya çok diyip 1M nasıl borçlandın onu anlamadım dostBen farklı ülkedemi yaşıyorum45 50k maaşa az diyen var. Adanada asgarinin üstü yok varsa eger 45 50k maaş bugün gidim başlim. 1 milyonda borç var. 45 50k ya uçarak giderim işe
sanayi yada insaatta işe gir zaten yeni de olsan o paralara başlıyorsun MESAİLERLEBen farklı ülkedemi yaşıyorum45 50k maaşa az diyen var. Adanada asgarinin üstü yok varsa eger 45 50k maaş bugün gidim başlim. 1 milyonda borç var. 45 50k ya uçarak giderim işe