- 8,866
- 5,704
- 113
Malesef alakasi yok.Kira fiyatları dışında herşey aynı. Tek avantajı o
Malesef alakasi yok.Kira fiyatları dışında herşey aynı. Tek avantajı o
Allah acil şifa versin bir çıkış kapısı göstersin insallah2.740.000 borç ev rehinli
İş yok herşey icralık
Bankalara Akbank yapı kredi qnb finan üçüne 800 yada 850 hatırlamıyorum borç
elden aldığım 35 bin 4 ayrı kişiye borç.
2 çocuk biri tümör hastası.
annemin yanında kalıyoruz.
yeniden bir hayat kurma sıfır gibi.
İNANAN OKURMU BİLMİYPRUM AMA DURUM BU.
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN
Terminatör olsa dayanamaz bu nasıl borç skalası dost . Benim 150k borç içim içimi yiyor. Allah yardımcın olsun2.740.000 borç ev rehinli
İş yok herşey icralık
Bankalara Akbank yapı kredi qnb finan üçüne 800 yada 850 hatırlamıyorum borç
elden aldığım 35 bin 4 ayrı kişiye borç.
2 çocuk biri tümör hastası.
annemin yanında kalıyoruz.
yeniden bir hayat kurma sıfır gibi.
İNANAN OKURMU BİLMİYPRUM AMA DURUM BU.
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN
Oha ne iş yapiyon dost müdürmusun86000 net maaş + mesai ve nöbet süresine göre değişiyor aylık ortalama 98-105 arası oluyor.
benim gbi dost bende 6 senedir evdeyim6 senedir çalışmıyorum sanırım 0 TL.
Birikim var işte 20k dolar jojo,holiden 5k dolar almıştık 1000 dolara kadar düştük milyonluk kupon tutturduk onla devam faiz ,altın yatırım bu şekilde çark dönüyor ama 4,5 aydır 0 kazanç.
En sevdiğim dost frenk kesıl6 senedir çalışmıyorum sanırım 0 TL.
Birikim var işte 20k dolar jojo,holiden 5k dolar almıştık 1000 dolara kadar düştük milyonluk kupon tutturduk onla devam faiz ,altın yatırım bu şekilde çark dönüyor ama 4,5 aydır 0 kazanç.
Asistan doktorum, okul devam ediyor 2 seneye doç inşallahOha ne iş yapiyon dost müdürmusun
Ne güzel iste bende imalathanede çalışıyordum baktım olmuyor Direk eve kapattım kendimiBe
benim gbi dost bende 6 senedir evdeyim
Bende bitigim işte bro bağladık parayı biryerlere zarar üstüne zarar ettik.En sevdiğim dost frenk kesıl
17bin ytl dul maaaşı alıyorumBöyle bir konu vardı da bulamadım. Benden fakiri var mı diye bakacaktım. 4 aydır yatıştayım, yeni yıl öncesi ve hemen sonrası iş piyasası durgun oluyor.
Turizimciyim yeni sezona başladım ama maaşlar daha güncellenmedi eski maaş hâla önümüzdeki ay zam kanacak galiba güncel 34.000₺Böyle bir konu vardı da bulamadım. Benden fakiri var mı diye bakacaktım. 4 aydır yatıştayım, yeni yıl öncesi ve hemen sonrası iş piyasası durgun oluyor.
Bul bi sugar daddy17bin ytl dul maaaşı alıyorum