- 14,805
- 4,647
- 113
Sus erkan burda 🤣🤣🤣3 asgari demek istedin heralde🤣
Sus erkan burda 🤣🤣🤣3 asgari demek istedin heralde🤣
Bi asgari ücret gidip geliyordur ama kumardan
İç güveysinden hallice 🐱Böyle bir konu vardı da bulamadım. Benden fakiri var mı diye bakacaktım. 4 aydır yatıştayım, yeni yıl öncesi ve hemen sonrası iş piyasası durgun oluyor.
yok valla birkaç aydır kumar hiçbir şekilde vermez oldu. Bazen çoluğa çocuğa nasıl bakıyorum bende hayret ediyorumBi asgari ücret gidip geliyordur ama kumardan
Valla 42 k ya kadar çıktım 1 tl param yoktu 2 gğn önce arabayla ceza yedim 40 k bana 40 a ruhsata ehliyetten 10 gün içinde ödersen 30 k dedi 20 k peder destek çıktı total 60 k ödedim kazandım derken Allah diğer taraftan aldı bide borca girdik sjkdfyok valla birkaç aydır kumar hiçbir şekilde vermez oldu. Bazen çoluğa çocuğa nasıl bakıyorum bende hayret ediyorum
Brüt 45.800Böyle bir konu vardı da bulamadım. Benden fakiri var mı diye bakacaktım. 4 aydır yatıştayım, yeni yıl öncesi ve hemen sonrası iş piyasası durgun oluyor.
Net ?Brüt 45.800![]()
Bı sıfır daha ekle bana uyar10 bin dolar karşılığında böbrek alınır
Yarı fiyatına okeyim yer saat bilgisi Bekliyorum10 bin dolar karşılığında böbrek alınır
Ben zaten 25'e okutacamBı sıfır daha ekle bana uyar
Şaka maka ciddiye alıp şu an bana dm'den ulaşanlar varYarı fiyatına okeyim yer saat bilgisi Bekliyorum