Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maç Bileti Hakkında

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,466
28,779
113
10 yıl sonra ilk defa maça gidicem pasoligim yok başka türlü maça gitme ihtimalim var mı bilen varsa yesillendirsin
Ben üç kez devir kapalı olduğu başkasının pasoligiyle girdim. Güvenilir adamdan satın alırsan passoligini verebilir. Zaten güvenlikler fotoğrafa vs. bakmıyor. Beşiktaş passoligi olan birini bulabilirsin veya hemen passolig aç bilet alıp QR kodla gir.

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,739
9,253
113
Ben üç kez devir kapalı olduğu başkasının pasoligiyle girdim. Güvenilir adamdan satın alırsan passoligini verebilir. Zaten güvenlikler fotoğrafa vs. bakmıyor. Beşiktaş passoligi olan birini bulabilirsin veya hemen passolig aç bilet alıp QR kodla gir.
Hemen üye olup qr kodla mı giricez knk

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,039
1,229
113
Sende şike yap merdivenle duvardan tirman

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,688
19,110
113
10 yıl sonra ilk defa maça gidicem pasoligim yok başka türlü maça gitme ihtimalim var mı bilen varsa yesillendirsin
Dun yazmis olsaydin kocaeli macina deplasman tribunune bilet yukletirdim sana biletix indirmen yetiyordu. Sende bula bula sezonun son maclarinimi buldun 🙂 bu arada bugun kazanirsak haftaya olimpiyat stadina bilet yukletirim sana gitmek istersen

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,739
9,253
113
Dun yazmis olsaydin kocaeli macina deplasman tribunune bilet yukletirdim sana biletix indirmen yetiyordu. Sende bula bula sezonun son maclarinimi buldun 🙂 bu arada bugun kazanirsak haftaya olimpiyat stadina bilet yukletirim sana gitmek istersen
Beşiktaş maci için lazım knk haftaya da olur

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,739
9,253
113
Sorun degilde dost giris yapamiyorum 5dkdir claudflare gercek kisi diye onay istiyo ilerlemiyo bi turlu
Bilet görünüyor knk şimdi pasolige üye oldum pasolig kartı için başvurucam bu QR dediğin için bu yeter limi

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,739
9,253
113
Olmuyo dost girisde hata veriyor valla. Sen illa gidiceksen uygulamadan olmasada passoligi telden arayip islemleri yapabilirsin uygulamada duzelir ilerleyen saatlerde
Uygulama bende çalışıyor dost zaten

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,739
9,253
113
Olmuyo dost girisde hata veriyor valla. Sen illa gidiceksen uygulamadan olmasada passoligi telden arayip islemleri yapabilirsin uygulamada duzelir ilerleyen saatlerde
Bileti sepetede ekledim

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,357
1,898
113
Pasolige üye olman 5 dakıka sürer senelık ücreti var onu ödücen sonra biletini alıcan sonra yallah maça qr okutup girersin